Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beznadějně zamilovaný bezdomovec objeví během vybírání popelnic novorozence. Předstírá, že na jeho záchranu nasazoval život a média mu jeho báchorku začínají věřit. Známá dokumentaristka se z jeho příběhu snaží vytěžit maximum a houmlesák zjišťuje, že má navíc, než na vztah se svou Julií. Užívá si relativního luxusu a kamera mu dělá dobře. V okamžiku, kdy si opět uvědomí kým ve skutečnosti je, je už pozdě. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

topi 

všechny recenze uživatele

Asi už přestanu sledovat novodobou českou nejen filmovou, ale už i televizní tvorbu. Čím dál horší, ty scénáře jsou bez špetky originality a tvůrčího umu. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Tohle původní povídku, ze které příběh vychází, vidělo asi ze sedadla oné tramvaje, která se na konci objeví, jelikož to s ní má společnou maximálně tak základní kostru. Nedivím se, že i samotná autorka říkala, že se z toho vytratila ona myšlenka ukazující jakousi svobodu bezdomoveckého života. Tady je Ferda prostě jen zmrd a pomalu nechtěl mít nic ani se záchranou onoho dítěte. Vše je navíc strašně zdramatizované. Ach jo, na takovéto příběhy moc nejsem, ale povídka měla nějaký potenciál a bylo v ní i několik pasáží k zasmání. Tady jsem se neusmál ani jednou. 20% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh působí realisticky, duo Taclík - Issová jsou skvělí bezdomovci, ale ten konec. Chybí mi vtipná pointa, když celý film působí rozverným dojmem. Každopádně mi přišlo, že Marek Taclík se v roli bezdomovce vyžívá. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Škoda lásky by měl přinášet radost. Nevím, zda příběh, ve kterém hlavní hrdina skončí pod tramvají, má být pro diváka přínosem a radostí. Prostě to ušlo, ale nic krásného na tom není. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chybala tomu nielen vtipná, ale akákoľvek pointa. A zdá sa mi, že tvorcovia poriadneho bezdomovca nevideli a hlavne nepochopili ich zmýšľanie. –––– Najednou se to dítě začalo propadat mezi odpadky. Bylo jasný, že každou chvíli umře... ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Taclík výbornej.Plodková by měla začít víc žrát, z toho jejího kostnatého ramene jsem se málem poblil. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to klasická povídka o tom, kterak chudák ke štěstí přišel. Jako z pohádky. A to doslova. On totiž ke štěstí přijde tak, že lže až se mu od huby práší, přisvojí si úspěch druhého a ještě se s ním, v našem případě tedy s ní, na něm vůbec nepodílí. Vlastně úplně zapomene na přátele a štěstí a luxus si nechává pro sebe. To si ale bezdomovkyně nenechává líbit. Ale jak už to tak v pohádkách chodí, kdo chce moc, nemá nic. A kdo se dostane k bohatství podvodem, většinou o něj přijde. Je teda pravdou, že náš hrdina se o štěstí připravil sám. Nejprve se ožral, pak se vrhl na strůjkyni svého úspěchu a nakonec ji okradl. Marek Taclík a Klára Issová byli perfektně namaskovaní. Hlavně ženská polovička a její vlasy a zuby. Marek Taclík hrál výborně. Jeho bezdomovec během rozhovoru dokonce viditelně prskal. Na svou roli se opravdu připravil a sehrál ji skvěle. Vlastně je to asi poprvé, co právě díky dvěma rolím více než příběhu samotnému hodnotím takto, protože ti dva povídku pozvedli o kus výš. ()

Ziriath

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že ke konci stihne úředníčka nějaká karmická odplata, třeba že jej vyhodí z dodávky nahýho a on se bude muset praštit do hlavy o strom, aby si jeho manželka myslela, že ho někdo přepadl. Takhle byl konec o ničem. ()

Lepra

všechny recenze uživatele

Kam až může zajít plýtvání peněz na sra.ky???? ČT opět zabodovala. Je to trapné, trapné.....trapné. ()

Reklama

Reklama