Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Recenze uživatele Aidina k tomuto seriálu (1)

Škoda lásky (2013) 

1. ŠKODA LÁSKY - Tak mě to pobavilo a pár scén mě rozesmálo "Karle pocéém, máš tady nějakou tetu..." Potěšily i neokoukané tváře - autobusák Petr Píša a hlavně Zorka Valchařová - Poulová, které bych skoro věřila, že to nehraje, ale že je skutečná stíhací fanynka, z nějakého Karlova fan klubu:-)). Ta její našpulená pusa přes sklo, když šla v neděli k Mistrovi na Bertramku s rebarborovovým koláčem, a pak jako uklízecí četa, aby to měl Karel doma zase tak moc hezké, když tam měl ten mejdan... Karel Gott má smysl pro humor což dokazuje jeho vstup do tohoto projektu. 80% 4**** pro Karla Gotta. 2. MÁJOVÁ ROMANCE, MANŽELKA, ÚSPĚŠNÝ LOV. Moc mne nezaujalo, poslední scénka s Langmajerem byla zcela o ničem a zbytečná. 10% 3. MISS MOKRÉ TRIČKO - celou dobu jsem čekala, kdy vystoupí soutěžící č. 7 a to bude Richard Genzer. Ne, že by neměl co nabídnout:-)). MARUŠKA - tak to byl největší prušvih, něco tak stupidního se nevidí. O čem to proboha bylo? A za to ČT dobrovolně zaplatila? ŚKODA - ALE PENĚZ!!! Proč se Viewegh za každou cenu snaží kopírovat Trošku. Kdo tedy psal Babovřesky? 0%!!! ()

Reklama

Reklama