Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Recenze uživatele anitae k tomuto seriálu (1)

Škoda lásky (2013) 

Hodnotím pouze Vzpomínky - o tom jak si manžel nemůže vzpomenout na pobyt v hotýlku, Škoda lásky - s Gottem a Šípem, Diamantová svatba - Skopeček, Kantorková a televizní štáb. 2015 Idyla na konci léta - Mádl, malíř a rekreační chata - slabota. Polibek pro vítěze - pitomý nohejbalista, a další slaboučký příběh, i když byl alespoň trochu vtipný. Miška je kouzelná - Martha Issová a Julia Issa? jako tlustá a protivná skoro dcera na zabití - jo, tak ta to snad ani nehrála, jedna z povedených povídek. Divná Bára - Leichtová jako drsná motorkářka slečna Němcová a Pidrmannová jako hodná slečna Malá - kámošky na život a na smrt. Host u tabule - vánoční příběh několika ne moc šťastných lidí. Srdce ženy - Dolanský, básničky, MDŽ, šmírování v šatně, dobrý šéf ve fabrice. Zamilovaná - psychiatrička Norisová a pacient Řezníček, sice relativně smutný příběh, ale moc pěkně zahraný:) ()

Reklama

Reklama