Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

rt12

všechny recenze uživatele

Škoda lásky *** : nebyl to zas takový průser, ale mohlo to být svižnější. Zdlouhavost a rozpačitost dopadla i na mně. Škoda mohla by to být dobrá mikro-komedie. Májová romance doktora Mráze *** jedna navíc za Töpfera , Manželka **, Úspěšný lov ** opět zdlouhavé, bez vtipu. Po třetím večeru s tímto seriálem končím. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Šíleně nevyrovnaný cyklus. Některé povídky byly zpracovány parádně (Divná Bára a Polibek pro vítěze) a měly nápad, švih a spád. Jiné byly skoro parádní (Miška je kouzelná a Idyla na konci léta). Ostatní jsou v podstatě nudným brakem. Bohužel. A nezachrání je ani vesměs příjemné obsazení. Závěrečné dvě povídky (Srdce ženy a Zamilovaná) mě málem unudily k smrti a spolehlivě uspávali. V podstatě bez děje, pointy a uměle natahované... Zklamání. ()

Reklama

mrsin 

všechny recenze uživatele

Hodnocen pouze 1. díl: Dílu s Gottem jsem se hodně bál, nakonec jsem byl ale mile překvapen. Z obávaného snímku se totiž vyklubala na české poměry hodně slušná a vtipná komedie s nijak extrémně trapným Gottem jako hercem. Za první díl jsem chtěl původně dát 3*, ale za božský výkon prakticky neznámé Zory Valchařové-Poulové a těch pár hlášek ("solidní autobusák") přihazuji ještě jednu hvězdu. ()

zette 

všechny recenze uživatele

1, Skoda lasky- po dobu celeho dilu jsem myslel na to, kam je jeste schopen bozsky Kaja zajit a co je Hrebejk jeste schopny natocit, fakt pruser. Na druhou stranu Gott nemuze nudit a klobouk dolu pred hereckym vykonem Zory Valcharove-Poulove, jsem mel pocit, ze to je jeho skutecna fanynka. 2, Majova romance doktora Mraze- takova groteska, ale vicemene ze zivota, povidka neurazila. 3, Manzelka- pointa dobra 4, Uspesny lov- Viewegh uz pozitivne nemuze prekvapit, hrozny chlap. Mozna psal o sobe, Langmajerovi role ale taky sedla. 5, Mokre tricko- Uplne o nicem, bez pointy. Se Suchankem muze byt sranda, jako herec je ale tragicky. 6, Maruska- zatim nejhorsi epizoda, ktere jsem neveril. Svatba a zapijeni svobody v hospode byly vylozene trapne. No, po ctvrtem dile uz o jednotlivych epizodach psat nebudu. Serial ma sestupnou tendenci, hlavne diky katastrofalnim scenarum. Typicka ceska tvorba. Zlati Bakalari a scenariste z lidu:-)! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Viděl jsem pouze posledně odvysílaný cyklus a zdálo se mi to lehce pochmurné a ne moc zajímavé, ale na tři hvězdy to s přimhouřeným okem, ještě stačilo. | 6. Hrdina 60%, Situace v kuchyni 60%, Dobrodružství 50% > Průměr: 57% (3*) | ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v Terezíně. (rakovnik)
  • Povídka "Družička" byla zfilmována v prvorepublikové vile Pelle nebo též v Klecandově vile v Krajníkově ulici ve vilové čtvrti Brunšov v Dobřichovicích v č.p. 105. Budova byla postavena v roce 1885 továrníkem Klecandou, dnes je kulturní památkou. Brunšov je ojedinělou vilovou čtvrtí, kde si koncem 19. st. začala budovat svá letní sídla pražská smetánka. Většina vil má za sebou složitou historii, po roce 1989 a navrácení do rukou původních majitelů byly naštěstí povětšinou citlivě zrekonstruovány a celá čtvrť stojí za procházku. (greetchen)
  • Když v povídce "Diamantová svatba" odjíždí reportéři od chalupy oslavenců, je v odraze okénka dodávky zřetelně vidět člen štábu s vysílačkou. (rakovnik)

Reklama

Reklama