Reklama

Reklama

Helix

(seriál)
  • USA Helix
Trailer
USA, (2014–2015), 17 h 49 min (Minutáž: 37–43 min)

Hudba:

Reinhold Heil

Hrají:

Billy Campbell, Kyra Zagorsky, Mark Ghanimé, Jordan Hayes, Neil Napier, Sue Beattie, Hirojuki Sanada, Meegwun Fairbrother, Matt Long, Severn Thompson (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Zástupce centra pro kontrolu nemocí v Atlantě doktor Alan Farragut je se skupinou spolupracovníků vyslán do odlehlé arktické oblasti, kde se na výzkumné stanici Arctic Biosystems vyvíjejí nové druhy léků. Došlo tam údajně k úniku retroviru. Jsou dva mrtví a jeden nakažený. Když se ukáže, že členem týmu je i jeho bývalá žena Julia Walkerová, Alan se ptá, proč byl vybrán právě on. Dozvídá se, že přeživší nakažený muž je jeho bratr Peter, se kterým měla jeho žena kdysi milostnou pletku... (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele evilmind k tomuto seriálu (1)

Helix (2014) 

1. sezona - a v soutěži o nejblbějšího scénáristu vítězí.... Helix! Co začalo jako pokus seriálovou Věc se rychle přetavilo do bizarního slepence plného nelogických zvratů. Tolik úžasných odhalení na téma "jsem tvůj otec", "jsem tvůj ztracený bratr" a "tvoje matka nezemřela ale je támhle v bedně" rozhodně nikdy žádná show neměla, je to už za hranicí směšného. Stejně jako celá na konci odhalená konspirace. 2. sezona - kupodivu když už všechna ta "úžasná" odhalení jsou venku, je samotná honba za dalším virem v novém prostředí docela zábavná, v mezích běžných SyFy show. ()

Reklama

Reklama