Reklama

Reklama

Amy Schumer: Převážně o sexu

(pořad)
  • USA Amy Schumer: Mostly Sex Stuff
všechny plakáty
USA, 2012, 61 min

Obsahy(1)

Ve svém prvním původním hodinovém stand-up speciálu si Amy Schumer nebere žádné servítky. Prozradí i ty nejvtipnější a nejbláznivější detaily o svých zkušenostech s randěním a sexem, od nečekaných setkání s neznámými částmi těla po osobní schůzky s nejšílenějšími úchyly. (TV Prima)

Recenze (8)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pecka, já si to užil, ženská co má takovýhle postřehy ohledně porna a šukání, s takovou bych minimálně rád zašel na pivo. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Nejde o to, že kváká pořád o tomtéž a navíc se snaží posouvat hranice humoru ještě dál, což dělá kdejaký stand-up komik. Ještě nechutnější a šílenější historky umí např. Louis C.K., ale i mladší komici, podat mnohem zábavněji, se zajímavými životními postřehy a hlavně nadhledem. Amyin rádoby znuděný tón a nevzrušivý odstup otrlé rejdy vůbec nefungují, MSS je tak přehlídkou nevtipu, v němž pobaví jen interakce s publikem. Příběhy postrádají úderné pointy a je z nich až příliš patrné, jak moc jsou smyšlené a postrádají autenticitu. Příkladem budiž to, že si na předkožku tato židovská komička za ty roky pelešení ještě nezvykla. To jí nikdo nespolkne. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Vyloženě monotématický stand-up číslo, což nakonec vadilo míň, než jsem čekal. Ne snad že bych jí to "byla jsem všude, se všim a na všechny způsoby" kompletně zbaštil, ale na tom vlastně vůbec nezáleží, že jo? -- "I wanna jerk you all off!!" ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

"Díky bohu za tu druhou díru." (beat) "Můj zadek." - Ok, Amy, trochu nuance. Nemusíš lidem pointu svých vtipů omlátit o hlavu. A to je víceméně celá show. Amy vypráví historky, které se možná i staly, ale osobně bych tomu moc nevěřil. Většina těch historek mi ani nepřišla příliš vtipná. I když možná jsem to jen nepochopil. Ano, observační humor obsahují, sem tam i nějaké přirovnání nebo imitaci. Občas i nějakou tu životní moudrost. Většinu času mi ale historky přišly jako normální životní situace. Nic, co by mě donutilo skočit na první letadlo do Spojených Států, abych platil někomu, aby mi je vyprávěl. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Hodně se tu mluví o vagínách, sexu a penisech, ale těch fóru tam tolik není. Né, že by mi vadilo poslouchat humor na tohle téma, ale v tomto případě jsou to jen oplzlosti mínus humor. Největší zážitek byl proto pro mě pohled na nádherné nožky Amy. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti sexu, i vtipům o něm, ale fakt mi to nepřijde jako joke, nicméně oceňuji tu odvahu, si vůbec nedovedu představit něco takového v ČR. ;) ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Plivnout ty svini do ksichtu. . Prosím místní ideopolicii aby tento vulgární splasek rychle smazala, abych si nepamatoval který zasyfleny flíčky jsem už viděl!!! ()

Reklama

Reklama