Reklama

Reklama

Burák v povětří

  • USA Air Mater
Krátkometrážní / Animovaný / Rodinný
USA, 2011, 5 min

Recenze (13)

swamp 

všechny recenze uživatele

Jeden z dílů k seriálu Cars toon: Mater's tall tales, který dal tak trochu napovědět, kam se bude studio PIXAR dále ubírat... :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem měl pocit, že tohle je takové intro pro snímek "Letadla", což bohužel samo o sobě z filmečku "Air Mater" dělá celkem obyčejnou hříčku. Klasický film, který vychází ze známého a oblíbeného filmu. Prostě bonus, tentokrát ke snímku "Auta 2". Nezajímavý příběh, předpokládaný. Bohužel je prostě lepší, když Pixar dělá svoje originální krátké filmy. Ty doplňkové k celovečerním animákům většinou nekončí moc dobře. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klasická Burákova povídačka o jeho přeslavném (leč zapomenutém) výstupu jako leteckého esa/akrobata se nese přesně v duchu (a šabloně) všech ostatních "autogrotesek" – čili další slušně zábavná, přestože neobjevná anekdota. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Slabý průměr ... Nevím, ale přijde mě, že Disney potřeboval vydělat prachy aniž by musel vymýšlet něco nového, a tak vymysleli "Burákovy povídačky". Pro děcka je to asi skvělá zábava, ale mě to fakt přijde už až moc komerční ... ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Aj keď je to jeden zo slabších dielov Cars Toons, stále to má šťavu a dobrú atmosféru. Tentokrát je Mater v povetrí. Je to humorné, má to jednoduchý príbeh a samozrejme neskôr z toho vznikli Lietadlá... Videl som aj druhú verziu filmu s komentárom režiséra Roba Gibbsa, producenta Kima Adamsa a vedúceho výpravy Boba Pauleyho. Dozvedel som sa niečo nové o filme a niečo aj o vzniku. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Šílená blbost, ale tady rozhodně Burák válí! Asi nejlepší kraťas k Autům, ten konec to stejně celý zavraždil! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Klasický animovaný "kraťas" k animáku Autá, avšak špeciálny v tom, že Pixar nepriamo naznačil, kde sa jeho ďalšia tvorba bude uberať, resp. dopĺňať. Celkom pobavilo. 50 % ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama