Reklama

Reklama

Burákova cesta časem

  • USA Time Travel Mater

VOD (1)

Obsahy(1)

Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení. Burák, srdce a duše Kardánové Lhoty, vás společně s dalšími oblíbenými postavami ze světa filmu Auta bude provázet na báječné jízdě, při níž se bude celá vaše rodina skvěle bavit. Burákova cesta časem: Když na Burákově motoru přistanou hodiny, vydá se zpátky v čase do roku 1909, kde potká ctižádostivého auťáka Stanleyho, který je na cestě do Kalifornie. S pomocí Bleska McQueena Burák změní historii tím, že Stanleyho přesvědčí, aby zůstal a vystavěl Kardanovou Lhotu. Stanley se seznámí s Livií a oba oslaví otevření nové radnice svou svatbou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další kousek s Materem (Burákem), který je očividně oblíbenou postavou, i když mě díky těmhle krátkým kouskům přijde spíš jako pořádně otravný. Tentokrát si příběh hraje s cestováním v čase, ale co na něm nejvíce vyniká, to je vizuální, nebo hlavně barevné provedení. Není to nic, co vás vytrhne, pro děti jsou tyhle krátké, celkem ukecané snímky pravděpodobně docela fajn. Pro děti beru, ale rozhodně to stále není velký nadprůměr. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Príbehovo je to jeden z najlepších dielov zo série Cars Toons. Konečne som sa dozvedel ako pravdepodobne vznikli Chladičové kúpele a.k.a Radiator Springs. Začiatok je v štýle Disneyho Laugh-O-Gram grotesky a neskôr sa presúvame do rôznych období vzniku Radiator Springs, takže potom to ako Laugh-O-Gram zlyháva. Aj napriek tomu tu nájdeme výborné hlášky, nápady a neskutočne zamotené veci (klasický Mater). Videl som aj druhú verziu filmu s komentárom režiséra Roba Gibbsa, scénaristu Torbina Xana Bullocka a vedúceho výpravy Anthonyho Christova. Rozprávajú v ňom zaujímavé veci o vzniku a výrobe filmu. Výborné! ()

Reklama

LeoH 

všechny recenze uživatele

Odkazy na Back to the Future a hra s dobovou barevností obrazu potěšily – ještě kdyby tak nebyli měkcí a ve výletu do éry němého filmu opravdu vypnuli zvuk a nasadili mezititulky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama