Reklama

Reklama

Mickey's Polo Team

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1936, 8 min

Obsahy(1)

Utkání zápasu v pólu, kde proti sobě nastoupí tým filmových hvězd a výběr myšáka Mickeyho. V týmu hvězd se předtaví Stan Laurel, Oliver Hardy, Harpo Marx a Charlie Chaplin. Mickey Mouse si pozval do svého výběru Goofyho, kačera Donalda a velkého zlého vlka. Kdopak asi zápas vyhraje? (zdeny99)

Recenze (6)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Zápas v pólu svedl proti sobě týmy živých kreslených komiků a animovaných zvířecích hvězd. Pravidla zde nikdo nebere příliš vážně, neboť dva ze zúčastněných ani nepoužívají ke hře koně - Donald řádí na oslovi a Harpo Marx sviští na pštrosovi. Původně vážný zápas, sledovaný dalšími celebritami z hlediště, se postupně mění ve všeobecnou snahu udeřit holí do Donaldova rozčepýřené zadnice a příběh zakončuje stylová výměna pozic mezi nosícími a nošenými. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Sice se setkáme s oblíbenými herci dobového filmu, ale to je tak všechno, co tenhle snímek může, kromě pár vtipných záblesků, nabídnout... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

81. diel zo série Mickey Mouse - rovnako ako pri podobných animákoch s vtedajšími hereckými hviezdami, hlavne teda komikmi, je aj tento animačne veľmi vydarený, ale príbehom ničím veľmi nezaujme. Okrem toho, z Mickeyho veľa neuvidíme. 60% ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Potešilo ma to množstvo cameií väčšinou iných Disneyho postavičiek a známych hereckých hviezd. Mickey tu však nie je hlavnou postavou a tak je tomu aj v iných groteskách. Má na starosti svoj pólový tím, ktorý pozostáva z Goofyho, Káčera Donalda a Veľkého Zlého Vlka (Big Bad Wolf). Proti nim ide Stan Laurel, Oliver Hardy, Harpo Marx a Charlie Chaplin. A tí tu boli vykreslení naozaj dobre. Celkove to disneyovské spracovanie filmových hviezd sa mi veľmi páči a to nie len v tejto groteske. Každá mala dokonca svojho koňa, ktorý sa na ňu podobal. Síce tu bolo gagov pomenej, stále je to Mickey Mouse. ()

Hakuna Matata 

všechny recenze uživatele

Výborná změna oproti přezdchodím animákům. Excelují Kačer Donald, Zlý vlk v pohádky o třech prasátkách, Charlie Chaplin a spousta dlaších, které bohužel díky mé velké nevědomosti neznám. Pólo se nakonec zvrhne na hon na Donalda, který spolknul míček... ()

Reklama

Reklama