Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá rodina Valentů hledá Irenu, po které se slehla zem. I Klouda se ztratil. Jaroslav najde legionáře Krále, ale ani ten mu nechce nic prozradit. Naštvaný Jaroslav se pohádá s bratrem Vladimírem, že Irenu hledá málo intenzivně. Vyčítá mu, že Kloudu do rodiny dovedl on. Jediná Klára zachovává chladnou hlavu. Pomoc nečekaně nabízí i poručík Andrle, který přes své kontakty mezi automobilovými závodníky odhalí možné místo pobytu Ireny ve Francii. Klouda ale přes své informátory v Praze zjistí, že mu chtějí Irenu odvést zpět, a zařídí, aby Jaroslav nemohl do Francie vůbec odjet. Přesto nedomyslí, že kromě Jaroslava může za Irenou přijet i někdo zcela jiný. Irenu ale nebude lehké přesvědčit, aby se vrátila. Král je chycen v povoznictví a obviněn ze sabotáže. Aby ze sebe smyl podezření, prozrazuje nečekanou informaci o Freddym, kterého znovu dohnala jeho hráčská vášeň. Minulá lekce mu nestačila, ohrožuje rodinu znovu, jen už to souvisí s Kloudou. Ten má rodinu Valentů pevně v kleštích. Přes Irenu i přes Freddyho. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl druhé série seriálu První republika byl soudě i podle hodnotitelů zatím nejlepší, co jsme mohli doposud vidět. I na mě zanechal tento díl mnohem lepší dojem, než ty první tři předchozí epizody. Konečně se proud událostí vyvíjí trochu dopředu, dozvídáme se nová tajemství okolo rodiny Valentových, svoje pole působnosti dostává a jistě i dostane role Fredyho (Robert Urban), který tento koloběh ještě určitě zamotá. Kromě již ostříleného Vyorálka se mi líbí i postava poručíka Andrleho, kterého v tomto seriálu ztvárňuje Vladimír Polívka, jehož talent po rodičích je nesporný a věřím, že se s dalšími rolemi bude nadále rozvíjet. Uvidíme, co přinesou další díly, v každém případě se konečně začalo něco dít.... ()

Reklama

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč jsou všechny ženské hrdinky takové krávy? Irena je rozmazlená a neskutečně protivná a naivní. Ostatní jsou nezajímavé a nepřesvědčivé. Zápletka postupuje strašně pomalu, skoro nic se neděje. Vlastně stačilo vidět upoutávku, mohla jsem si ušetřit padesát minut. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se nám děj zahustil, pořádně rozjel a přestože chybí mystično první série, jakési napětí tu je. Do hlavní role se teď dostává Freddy, který dal firmu Kloudovi do zástavy. Ostatní dějová linka v podstatě nedůležitá. Tento díl zatím nejlepší, i když Vladimír je tu stále za ořezávátko. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama