Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objednávky na úpravy aut rostou. Jaroslav chce ve firmě udělat další krok a vyrábět vlastní automobil. Vladimír je opatrnější a rád by nejprve našel dědice Kloudy, kvůli Mechanice. Jaroslav nemůže bratrovi říct, že ho zná, že dědicem je Marie, bývalá Kloudova žena. Marie je v rozpacích. Chce patřit k Jaroslavovi. Ví, že ji chrání, ale přestal projevovat city. Jaroslav ale nemůže dělat víc, než dělá, její tajemství ho hodně ranilo. Mlčoch ví, že Klouda byl zabit jinou pistolí, než sám držel v ruce a Freddy ho podle úhlu smrtící rány při rvačce zastřelit nemohl. Do rodiny ale jednu pistoli donesl, má svědka. Jaroslav to přiznává, ale zbraň zapře. Zbavil se jí kvůli bezpečí rodiny. Mlčoch mu nevěří. Marie chce utéct, zmizet, nekomplikovat Jaroslavovi a rodině dále život. Jaroslav ale nesouhlasí. Uklidňuje ji, že Mlčoch na nic nepřijde. Má ji rád, jen chce čas. Irena se chystá na schůzku s matkou poručíka Andrleho, ta ale od nevěsty čekala víc než závodnici. Neodpovídá její představě vzdělané ženy. Irena ale zaujala obchodníka s auty u vedlejšího stolu. Ten dokáže Irenino závodění ocenit a nabízí jí závodní auto. Von Lippi zjišťuje, že si Jaroslav chtěl omrknout a zjistit slabiny v jeho podnikání. Poslal Fraňka, ten se ale se zlou potázal. Jaroslav mu ovazuje rány. I tak ale na něco přišel, von Lippi se Škvorem rozjel potajmu nebezpečné kšefty. Dokáže tyto informace Jaroslav využít pro svůj nový sen, vyrábět vlastní auto? Vladimír se díky Královi dozvídá, že Klouda mohl mít dítě. A když dítě, tak i ženu. Jaroslav musí jednat. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál tím stejnější. Oproti dílu, který jsem komentovala naposled, ubylo pěkných aut a přibylo neméně pěkného Von Lippi. Příště by se snad měla nějaká navíc (ta auta) zase objevit a nějaký závodní má dostat i Irena, tak si to snad zase užijeme, ačkoliv nám autoři kolem toho slibují samé potíže. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristicky pro mně seriál skončil. Dějová linka byla minulý díl dovyprávěna, vše podstatné známe a ten zbytek už je pouze děj jedné rodiny (neustále dokola se tu i v dalším díle mele o rodině - ach jo, asi se scénárista moc dívá na Rychle a zběsile) a pátrání po autorovi kulky do Kloudy, kterého divák zná. Tudíž vše začíná být těžce nudné a nepomůže ani zápletka s Králem. Jde to špatnou cestou! ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíc o této nejslabší epizodě vypovídá, že nejdramatičtější věcmi bylo skuhrání zraněného Revaie a to, že Vladimír nalezl dětskou sponku .... nejnudnější díl, který nic neposunul vpřed. ()

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím podle mého názoru nejslabší nebo jedna z nejslabších epizod, které ve druhé řadě seriálu byly k vidění. Mám pocit, že tato epizoda nepřinesla takřka vůbec nic nového, protože kdo je vrah Kloudy již dávno víme a přijde mi, že se zde jedná až o zbytečné protahování, které k ničemu nevede. Čekal jsem od toho něco víc a doufám, že zbývající tři epizody alespoň částečně pozmění mé rozporuplné dojmy z druhé řady tohoto seriálu. ()

Reklama

Reklama