Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Irena po roce zjišťuje, kam zmizel poručík Andrle. V doprovodu manžela ho spatří během boxerského zápasu mezi českým Sokolem a německými Turnery. I Valentovi se přišli podívat. Vladimírovi ukradnou peněženku. Když v davu stíhá zlodějíčka, najednou zkolabuje. Zápas musí být přerušen. Jaroslav se na bratra zlobí, udělal rodině ostudu. Byl Vladimír během sportovní akce opravdu jen opilý, nebo se ho někdo pokusil otrávit? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada začne celkem velkolepě na boxerském zápase v "plné" hale. Zápletka s metanolem poté co byl v ČT už jednou Metanol s Vaculíkem se mi zdá trochu obehrané téma, ale jako zahřívací kolo budiž. Výprava, kostýmy, obsazení , kamera zase nadprůměrné, tak snad zápletka tentokrát bude vymazlenější než v tragické druhé sérii. Šafaříková v pohodě nahradila Fialovou a její postava s von Lippim je zatím to nejzajímavější. První milostnou scénu si střihl Vyorálek s Bokovou v ještě cudnějším stylu než ostatní v druhé sérii. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý..jen mě tam zarazila, nebo spíš rušila jedna věc.A to role Mirka Vladyky, kterého mám jinak moc rád.Ale obsadit ho do role trenéra boxu.....To se nedvím, že Anderle dostává takový nakládačky:)Měl by se obrátit na Mickyho Goldmila:) ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČT1, pátek 7.9.2018 : 1.díl - velmi dobrý rozjezd 3.série : 4 * a 75% . 2.díl: pátek14.9.: 4 * a 72 %. /nová tvář : slovenská K.Šafaříková (Irena) - byť začínající herečka, přesto může překvapit... / . ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Na české poměry docela slušný, koukatelný seriál. Nicméně obrovskou chybou tvůrců je bezesporu nahrazení charismatické, pohledné a sex dívky Anny Failové celkem fádní, nudnou a špatně hrající Katarínou Šafárikovou. Nemá nic proti pohledným slovenským herečkám, ba přímo naopak ale tohle je obrovské šlápnutí vedle. Velká škoda, hodně to srazilo celkové vyznění seriálu. Obzvlášť když většina ostatních herců podává slušné výkony tak o to víc vyčnívá jeden velmi mizerný, jinak to nazvat nelze. Ta holka nehraje, je jen přítomna na place a odříkává repliky. Nevím proč to tvůrci udělali ale je to blamáž... ()

dejf96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hmmm , pokud se natočí blbina stylu hrozných srágor na Nově nebo Primě, ale s obrovským rozpočtem, neznamená to, že se z toho stane veledílo, stále to zůstane blbinou, jen v "drahých šatech" ()

Reklama

Reklama