Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magdalena a Škvor řeší, kdo jim mohl do lihovaru podstrčit otrávené lahve s metylem. Lippi se snaží Irenu přesvědčit, že ne on, ale Rudy by mohl mít zájem na krachu Škvorova lihovaru. Chce prodávat zbraně, ale Škvor jako senátor inicioval zákony, které to znemožňují. Jaroslav řekne Vojtovi všechno, co o otráveném alkoholu ví. Přinese Vojtova šťára v hotelu Hanse von Lippiho nové důkazy? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně lepší než první díl. Atmosféra sice ještě pořádně nezhoustla, ale příběh začíná být zajímavý a postavy se zatím nechovají nijak padle na hlavu. Pozornost to přitáhlo, takže za mně dobrý. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anička Fialová i tomu rozmazlenému frackovi, kterým Irena nepochybně je, dokázala dát určitý půvab a grácii. Nová představitelka, i když se Irena ani v manželství zatím nezměnila, tohle neumí. První sérii drželi nad vodou Vyorálek s Křížem, tuhle Stanislav Majer... Jemu a Polívkovi to (uz od druhé série) moc a moc sluší a Magdaléna se s Vladimírem v první sérii neměli vůbec rozejít..., nemuseli by pak tvůrci blbnout v předchozí sérii s Klárou a v téhle provádět týhle tanečky zpět s Magdalénou. Uvidíme co přinese příjezd staršího von Lippiho (fakt by mě zajímal jeho titul, když mladší z bratrů, který se nijak nehrne do Německa, viz žádost matky o to vidět Irenu, je hrabě) a manévrování Kyliána kolem veškerých událostí mezi Turnery a Sokoly. ()

Reklama

Macinkacz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem větší úspěch, než díl první. Po prvním dílu jsem váhala, zda třetí sérii vůbec sledovat, ale po dnešním díle se těším na ten další. Začíná to být zajímavé. :) ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi linka, která má být napínavá ( metanol a železo v boxerské rukavici ) mne napínavá vůbec nepřijde. Jde úplně mimo mou pozornost. A zbytek je taková unylá vztahovka, kde je na všechno dost času. Prostor si pro sebe ukradli Majer a Šafaříková, ostatní přicmrndávají drobky, ikdyž nějaký zárodek něčeho zajímavého se rodí u postavy Bokové přitlačené ke zdi komoušem Léblem. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama