Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poručík Andrle usilovně trénuje, aby mohl znovu zápasit s Kiliánem Tůmou a přeneseně tak i s Hansem von Lippi o Irenu a o účast na olympiádě. Bankéř Navrátil utíká před českou policií vzducholodí do Německa. Jaroslav bez emocí plánuje svatbu s Marií. Nechce, aby přišla kvůli těhotenství do řečí. Krize mezi Irenou a Hansem se prohlubuje. Může za to jen poručík Andrle? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase trochu akční díly. Sympatický von Lippi, podotýkám že Majer se stal mým oblíbencem až touhle rolí a že si mě zcela a naprosto získal. 😍💓Také to ale znamená, že v první sérii sympatická holčička Irenka a ve druhé sérii holka, jíž jsem velice fandila, se tady změnila v příšernou nánu, jíž se blbě odpouští, a jíž bych přála aby zůstala bez Hanse (von Lippiho) i Jana (Honzy Anderleho). Protože ani jeden z těchto sympatických kluků (chlapů) si tuhle dívku (káču) nezaslouží... Wilhelm v tom umí chodit, a i ve vězení si umí zajistit, aby svého bratra připravil o vše co má rád. O zpovykaného kluka, který je jeho synovcem, ale má jej rád jako syna a chce pro něj to nej. A také krabicí, kterou z vězení nemohl sám poslat, rozloží konečně jeho manželství s Irenou... Hans se ji snaží ochránit i proti její vůli, ale dle závěru to rozhodně nevyjde. Bohužel jí (podle mě) zatajil nějakou důležitou věc a informaci, před níž ji chtěl zřejmě uchránit, ale kterou mu Irenka až do konce série neodpustí... Chtěla bych aby Turneři i v rukou NSDAP dobře dopadli, ale sama vím, že je to pitomost. Pořád ale doufám, že pro některé Němce to úplně špatně nedopadne, vždyť přece Hitler vše dostal k moci až roku 1933. 🤔 Dva postřehy: Kilián se na hranicích zachoval jako typický puberťák, tedy těm dvěma, co se o něj starali jako jeho rodiče, natruc. A oceňuji, že Irena zůstala, aby to Hansovi řekla sama a nenechávala dopis. Tak teď lze jen doufat, že Kilián něco zjistí a že do roku 1938 je ještě mnoho času, let a vody... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase úpadek do šedivého průměru. Opět se dějově taháme odnikud nikam, snad jen to, že Lippiho bratr se přiznává k vraždě mladého boxera a Ireně posílá vražedný nástroj, který si ona zcela nesmyslně spojí s Lippim a udělá mu pořádnou scénu. Vata, vata, vata. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dva díly se mírně rozjely, ale ... viděl někdy scénárista a režisér první řadu? Napětí, akce, poutavé vyprávění, dějové zvraty..... rozdíl dvou tříd. Až na stará kolena budu vzpomínat na S03 tak se mi vybaví jen kuchyně u Lippiů, kde zoufalý asertivní papiňák Majer kouká na vzdorující emancipovanou Šafaříkovou. ()

Reklama

Reklama