Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Valentovi dále neúspěšně hledají Vladimíra. Magdalena se snaží od Ireny zjistit, kdo by mohl z Lippiho přátel promluvit. Irena ale o nikom neví. Chtěla mít Hanse ráda a je jí líto, že jejich manželství zkrachovalo. Kilián chce vypovídat na policii. Hans von Lippi ho přemlouvá, aby to nedělal. Odváží se Kilián vzepřít Hansovi? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víš, co si myslím? Že ty celou tu dobu víš, jaká je pravda. Že já jsem nic neudělal. Jenom jsi hledala záminku, abys mohla za vojákem..." - "Kde je Vladimír?"- "Mladý, hezký, sportovec. Asi jsem nikdy neměl šanci". Leda by Irena neměla oči. Naštěstí je měla, tak časem našla i ztracený rozum... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra na schovávanou s Vladimírem pokračuje, von Lippi je nařčen z vraždy mladým Kiliánem, Marie očekává dvojčata a Jaroslav vede pitomé řeči, dělá si co chce a o těhotnou Marii extra velký zájem nejeví. Irena pokračuje v románku s Andrlem, přesto se snaží von Lippiho bránit a pomalu jí dochází, že Lippi má v této hře hodně vysoké karty, které není ochoten vynést na stůl. Ke konci dílu se Marie s Jaroslavem přeci jen opět sblíží a odehraje se vražda kdoví koho. Magdaléna začíná tušit, že Lippiho architekt nebude až zas takový svatoušek a že i zřejmě on má prsty v tom, co se stalo Vladimírovi. Díl konečně i dramaticky zajímavý, především druhá polovina už dějově není prázdná a scénář není nudný. Závěrečné dva díly zřejmě budou stát zato. ()

Reklama

Reklama