Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Irena volá Vojtu k hotelu Altstadt. Měla se tu setkat s Annou, ale nikdo neotvírá. Společně vniknou do hotelu, kde opravdu nikdo není. Magdalena se nechce vzdát, a i přes nebezpečí bude dále vystupovat proti nacionalistům. Irena přesvědčuje Mlčocha, aby zvažoval variantu, že Hans je nevinný. Proč ale Hans nechce mluvit? Koho tím chrání? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Irena se konečně opět přibližuje a vrací k Hansovi. Tak doufejme, že se v posledním díle dočkáme happy endu. Jen tu situaci v Německu scenáristé poněkud uspěchali, vždyť v popisované době teprve končila demokracie Výmarské republiky a Hitler se dostal k moci až v lednu roku 1933. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladý Toufar nadále zatvrzele pátrá po důvodu zmizení Vladimíra a pomalu přichází záhadě na kloub. Marie se chce vypořádat s Jaroslavovou milenkou, ale přijdou na ní porodní bolesti a musí do nemocnice. Porodí zdravá dvojčátka, sama také přežívá. Irena začíná tušit, že boxerský zápas bude jen zástěrka k incidentu, ve kterém bude hrát hlavní roli Magdaléna. Díl, který připravil půdu pro finále, ale sám o sobě moc strhujícím nebyl. Škoda. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, vždycky tady píšu něco o uvzdychané ubrečené nudě, ale tento díl byl asi první, který měl pár momentů, které mne zaujaly. Takhle měla být nastavena laťka prvního dílu a jít nahoru a ne že to je předposlední díl. ()

Reklama

Reklama