Reklama

Reklama

Cirkus Bukowsky - Série 1

(série)
Česko, 2013, 5 h 12 min (Minutáž: 52 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Zajímavosti (20)

  • Natáčelo se v těchto lokalitách - Praha, Dálnice D5, Pikovice, Kamenný Přívoz, Ústí nad Labem, Stradonice, zámek Bon Repos u Lysé nad Labem, Mořina, Děčín, Štěchovice, Dětské centrum při FTN v Krči, Velké Žernoseky, Beroun - Talichovo nábřeží, Libochovany, přístav České Vrbné, zastávka Petrov u Prahy, Lovosice, Lhotka nad Labem. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 1 (2013) (epizoda) (S01E01)

  • Natáčeno v těchto lokalitách - Praha (Senovážné náměstí, náměstí Jana Palacha, Vinohrady, Bubeneč, u Sparty, Spálená ulice), tábořiště Pikovice, dálnice D5 - Beroun, silnice mezi obcemi Srbsko - Hostim, most přes Berounku u Karlštejna, železniční trať kolem řeky Sázava u Hradišťka. [Zdroj: Filmovamista.cz]). (M.B)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 2 (2013) (epizoda) (S01E02)

  • Vůz drogového dealera je ceněný americký veterán Chevrolet Corvette C3, který se vyráběl mezi lety 1968-1982. Tento automobil má několik zajímavostí. K pohonu slouží výhradně osmiválcový zážehový motor, a to v několika verzích objemu od 5,0 do 7,4 litru, s klasickými spádovými karburátory nebo mechanickým vstřikováním paliva. Motor je uložen vpředu podélně a pohání výhradně zadní nápravu, skrze několik variant převodovek (vždy tří- a čtyřstupňové převodovky buď manuální, nebo automatické s hydrodynamickým měničem). Karoserie vozu je laminátová, s odnímatelnými střešními panely (tzv. "targa"). Vůz nemá klasické víko zavazadlového prostoru vzadu, ale vyklápí se zadní šikmé sklo, pod které se případně dají uložit sundané střešní panely. Vozidlo v seriálu je opatřeno speciální chromovou samolepící folií po celé ploše karoserie. [Zdroj: Wikipedia.org] (Rudy_742)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 2 (2013) (epizoda) (S01E02)

  • Natáčelo se na nádraží Kamenný Přívoz, překladišti Ústí nad Labem, zámku Bon Repos u Lysé nad Labem, Praze Vinohradech, Vršovicích, u Tančícího domu, Holešovicích, Bubenči, Novém Městě. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 3 (2013) (epizoda) (S01E03)

  • Natáčelo se v Mořině, Děčíně, Štěchovicích, Praze Malešicích, Dejvicích, Žižkově, Spálené ulici, Starém Městě, Dětském centru při FTN v Krči. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 4 (2013) (epizoda) (S01E04)

  • Bukowsky (Pavel Řezníček) říká: „Zpátky na stromy.“ Fráze pochází z románu Roye Lewise „Evolution Man: Or, How I Ate My Father“, kde ji opakovaně používá strýček Véna, který tím vyjadřuje nedůvěru k objevům a vynálezům svého bratra Edwarda. Česky kniha vyšla pod názvem „Co jsme to tátovi provedli“. (sator)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 4 (2013) (epizoda) (S01E04)

  • Natáčelo se ve Velkých Žernosekách, Ústí nad Labem - Mariánském vrchu, Berouně - Talichovo údolí, Praze Nuslích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 5 (2013) (epizoda) (S01E05)

  • Natáčelo se v Libochovanech, Ústí nad Labem, Děčíně, přístavu České Vrbné, Praze (Krč, hlavní nádraží, Spálená ulice, Vyšehrad, ulice Hybernská, Vysočany, Vinohrady, Hlubočepy, Smíchov - Císařská louka, Hloubětín). [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 6 (2013) (epizoda) (S01E06)

  • Natáčelo se v Lovosicích, Lhotce nad Labem, Petrově u Prahy, Děčíně, Praze Libni a na Masarykově nádraží. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama