Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakmile se sebevražda milenky začne jevit jako vražda, je tu problém. Nestor Bukowsky přišel o práci, manželku, domov, jde po něm policie. Kriminalista Kuneš, který Nestora podezírá, má také problém. Musí nastoupit protialkoholní léčbu, jinak ho vyhodí z práce. Na rozdíl od nadřízených je přesvědčen, že Edita opravdu byla zavražděna. Místo nástupu na léčení se pouští do pátrání na vlastní pěst. Přes antipatie Bukowského a Kuneše je jasné, že jen jejich spojenectví může případ objasnit.

Ale kdo byla vlastně Edita Tichá? Dcera kontroverzního podnikatele, úspěšná studentka nebo labilní manipulátorka? Ukazuje se, že ji nikdo neznal. Stopy vedou hned k několika milencům, okruh podezřelých je široký. Je vrahem neznámý stalker zahlcující Editu přívaly prasáckých SMS? Editin spolužák, profesionální aktivista, který zmizel den po její vraždě? Nebo dealer Prozac? Ostatně – ani policista Kuneš, ani Nestor Bukowsky nemají ve vztahu k Editě úplně čisté svědomí. Popravdě řečeno, kdyby Edita nebyla zavražděna, život Bukowského by byl zoufale nudný... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ten DJ vypadal jako nepovedenej výsledek genovýho inženýŕství. Kříženec orangutana s ježkem." Některé úvahy Bukowského vnitřního hlasu mě pobavily a jiné zase ne. Navíc mě moc nebavilo to cirkusové prostředí, i když Luka s Vesnou rozhodně měli něco do sebe. A jelikož nejsem fandou špatných dní, tak jsem se nedokázal bavit ani tím, že Bukowský šlápl do každé hnědé slizké hmoty, kterou potkal, do čeho nešlápl, to mu spadlo na hlavu a když mu to nespadlo na hlavu, tak mu to alespoň poškodilo brzdy. Co mě však opravdu pobavilo, tak to bylo zbuzerování drzé pokladní a k další epizodě mě dovedla asi jen podivná snaha podnikatele Tichého ukončit vyšetřování úmrtí své dcery. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zatím celkem pomalý rozjezd, Bukowskému umře (zavraždí ji?) milenka a díky tomu se mu zcela rozpadne a hlavně změní život. Uvědomí si, že jediná možnost jak mít střechu nad hlavou, je přijmout dědictví od jemu neznámé ženy, což je podíl ve vlastnictví ztrátového cirkusu a jedna maringotka. V závěru dílu Bukowsky zjistí, že i jemu jde o život. Zajímavou postavou jistě bude kriminalista alkoholik Kuneš. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kamera pekná, ale na prvú epizódu je to dosť slabé. Herci zaujímaví, no ich postavy ešte nie sú veľmi rozvinuté, aby mali čo hrať. Námet sa poriadne nerozvinul, nie je sa veľmi čoho chytiť, ďalšie kroky vyšetrovania asi budú dielom náhody alebo pomôžu páchatelia, ktorí sa budú snažiť zbytočne veci tutlať. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych nedávno neviděl jeden díl RAPLU, který se mi docela líbil a zaujala mě jeho zápletka, asi bych tohoto jeho předchůdce přešel bez povšimnutí. Chtěl jsem dát Kunešovi ale šanci. Ten tu sice nedostal moc prostoru, ale i tak si zatím nemyslím, že by tohle mělo být v červených číslech. První díl moc velkou díru do světa neudělal, vlastně kromě závěrečných tří minut a pěkné Mariky Šoposké moc zajímavé a nevšední podívané nenabídl. Kvalitní podívanou si představuji jinak. Tohle byl zatím obyčejný průměr, ale ještě tomu dám šanci… ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno v těchto lokalitách - Praha (Senovážné náměstí, náměstí Jana Palacha, Vinohrady, Bubeneč, u Sparty, Spálená ulice), tábořiště Pikovice, dálnice D5 - Beroun, silnice mezi obcemi Srbsko - Hostim, most přes Berounku u Karlštejna, železniční trať kolem řeky Sázava u Hradišťka. [Zdroj: Filmovamista.cz]). (M.B)
  • Bukowsky (Pavel Řezníček) bydlí v cirkusu v legendárním karavanu Airstream americké firmy Thor Industries. (sator)

Reklama

Reklama