Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebevražda milenky se ukázala jako vražda a Bukowsky má problém. Přišel o práci, manželku i střechu nad hlavou. Skončil bez peněz v maringotce krachujícího cirkusu. Že mu navíc nefungují brzdy u auta, zjistí až během hrůzu nahánějící nehody. Do cirkusu za ním přijede detektiv Kuneš. Bukowsky se mu svěří, že ze smrti Edity Tiché podezírá dealera Prozaca. Společně se vrací pátrat do Prahy. Úplatný poručík Bartáček slibuje Editinu otci, že zastaví vyšetřování. Proč chce Tichý zastavit vyšetřování? Bukowsky s Kunešem chtějí případ rychle vyřešit a vrátit se ke svým starým životům. Z jejich planých nadějí je definitivně vyvede další mrtvý. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vy nejste od koní a já nejsem pošťák." Rapl Kuneš se začal rozjíždět a připomínal mi přitom vztekle kouřícího sádrového trpaslíka s trojkou pod kůží. Taky se mi líbilo "nenápadné" Prozacovo auto a klid, se kterým Bukowsky přijal soužití s hadem škrtičem. Navíc jsem získal pocit, že jsem se stal účastníkem nějaké děsně zamotané hry, ale si nejsem zcela jistý tím, jestli ji chci hrát. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhý díl byl přeci jenom akčnější a konečně to mělo i nějakou tu atmosféru, kterou by správná kriminálka měla mít. Bukowsky zasouvá – což je zřejmě jeho hlavní role a Kuneš chlastá, zvrací a rozdává rány – inu pěkně to mají rozdělené. Nicméně to pořád zůstává na průměrné kvalitě, která má do červených čísel pořád daleko. Jeden ale nikdy neví a třeba se to ještě zvedne do toho slibovaného a hlavně mnou očekávaného nadprůměru… ()

Reklama

Reklama