Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bukowsky s Kunešem končí po dramatické honičce s dealerem Prozacem, který se zabije pádem ze střechy, v cele předběžného zadržení. Navíc se ukáže, že Prozac Editu zabít nemohl, protože v den vraždy měl vystoupení. Major Srnka zařídí propuštění obou z vazby pod podmínkou, že se Kuneš bude léčit ze závislosti na alkoholu. Barťák zjišťuje, že na Editu je stále deponován značný rodinný majetek. Její smrt se přesto snaží uzavřít jako sebevraždu. Kuneš se přizná, že Editu znal. Pak konečně odchází na léčení. Bukowského sbližování s dcerou principála Vesnou přeruší nález zpráv v Editině mobilu. Stopy vedou do Děčína. Bukowsky podezírá někoho z okruhu Editiných spolužáků. Opouští cirkus a netuší, že je někým sledován... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když se narodila v únoru, proč jsme její narozeniny slavili v létě?" Otázky se hromadí a přestože Bukowsky neustále lamentuje, jak si ho nacházejí trable, tak tentokrát mu nikdo nesáhl do úsměvu, nezahrál si billiard s jeho koulema a rozcuchaný taky už byl. Místo toho si dvakrát zasouložil a takové trable se podle mého dají vydržet. Poněkud horší je ovšem fakt, že Kuneš nastoupil protialkoholní léčbu, což mu brání v tom být zajímavý a ten trapas po policejních střelbách bych raději neviděl. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cirkusák Bukowsky přišel o svého chvilkového kolegu Kuneše, který se léčí ze závislosti na alkoholu. Bukowsky rozjíždí vyšetřovaní bez podpory policistů, kteří případ odložili. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatím bych si řekl, že se v tomhle seriálu vše spíš stagnuje – tedy až na počet obnažených hereček. Co se zajímavosti zápletky týče, tak spíš zase krok zpátky, protože odsunutím Kuneše do léčebny, to postrádalo potřebnou šťávu. Bukowsky tak akorát klátí ženské, policejní šéf je pěkný tupec a Hanzlíkovi toho drsňáka moc nežeru. Dlouhý toho slizáka a zkorumpovaného fízla hraje vcelku obstojně, ale to je tak vše… ()

Reklama

Reklama