Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bukowsky, sám sledován, hledá v Děčíně Editina vraha, stalkera. Její mobil je totiž plný výhružných zpráv. Do hledáčku se dostává bývalý přítel Edity, boxer Miky Lébl. Ten však v době vraždy zřejmě seděl ve vězení. Kuneš mezitím marně vzdoruje drilu protialkoholní léčby. Bukowsky je na všechno sám. V bezradnosti se obrací s prosbou o pomoc na Tichého, Editina otce. Je rázně odmítnut a potom jen o vlásek unikne smrti v přístavu. Je to náhoda? Bukowsky už ví, kdo je stalker. Měl by se vrátit k Vesně do cirkusu, ale cítí horkou stopu. Přes všechna varování zůstává v Děčíně. Osudová chyba. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já nevím, kdo jste, ale já Vám garantuju, že mně stačí pět minut a vím, kde jste ve dvanácti ukradl čokoládu." Mafiánské promluvy podnikatele Tichého byly tím výrazně nejlepším z této epizody. Detektiv amatér Bukowsky si totiž celou dobu říkal o to, aby skončil pod koly rozjetého vlaku a všechny jeho finty směřující k odhalení stalkera byly z trapnějšího soudku. Navíc mě trošku zaráží, že na to šel tak moc od lesa a přes hrnce, když znal číslo stalkerova mobilu a byl technicky natolik zdatný, že mu uměl zavolat. A Kuneš mezitím dál sbíral body na léčení ... a to fakt nebylo moc zábavné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není možná, tentokrát se tvůrci vysrali na kozy a nahotu a konečně vypotili i nějakou tu zajímavou atmosféru a akční chvilku. No a dokázali, že to umí – konečně!!! Logika tu sice hapruje, někteří aktéři se chovají jak debilové a hlavně hlavní hrdina Bukowsky, ale tak u něj se to dá snad i prominout, protože stejně hlavně myslí svým ocasem. A chci už konečně více Kuneše!!! Bez něj to není ono… ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Co to je? Hrnce. Kdyby jsi chtěla uvařit něco jinýho, než chleba s máslem.´´ No už se nám to konečně trošku rozjelo a začíná mě zajímat, jak to bude dál. Spěchám na 5. díl ()

sator

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bukowsky  (Pavel Řezníček) říká "Zpátky na stromy"... Fráze pochází  z románu Roye Lewise  " Evolution Man: Or, How I Ate My Father " a používá ji  opakovaně  strýček Váňa, který tím vyjadřuje nedůvěru k objevům a vynálezům svého bratra Edwarda. Česky kniha vyšla pod názvem " Co jsme to tátovi provedli". ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kuneš nie je práve ideálny človek na zmanipulovanie alebo otvorenie sa. Detektív amatér len kalí vody a koleduje si o dno jazera. Hrdinovia majú z pekla šťastie, čo robí logické diery. Atmosféra tam je, len koncept vyviaznutia z čoraz väčších problémov sa nedarí nejako rozumne gradovať. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na co v tejto chvíly myslíte? Že bych si dal panáka :D Kuneš leje vol.4. Asi první film kde je vidět, že když někdo někam jede jen v tom co má na sobě...že si tam musí i vyprat. ()

Reklama

Reklama