Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bukowsky pro tentokrát unikl smrti o vlásek. Nerozvážně se totiž vrátil do Děčína za horkou stopou, ale byla to past. Spolu s mrtvolou Editina stalkera se Bukowsky probouzí v zamčeném autě na přejezdu, ke kterému se rychle blíží nákladní vlak. Chtěl ho boxer Miky Lébl zabít? A nebo mu naopak zachránil život? Bukowsky se opět ocitá v cele, obviněný z vraždy. Kuneš utíká z léčení, aby mu pomohl. Uklidí Bukowského k cirkusu a sám se vydává pátrat do Děčína. Zatímco Barťák zahlazuje stopy vedoucí k Tichému, Bukowsky v cirkuse naplno propadne kouzlu Vesny. Kuneš v Děčíně zpracuje Mikyho Lébla a přetáhne ho na svoji stranu. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Odešel jsem kvůli tobě z léčebny, zfalšoval jsem příkaz k transportu, v policejních garážích jsem sebral zkonfiskovaný auto, vydával se za policistu, kterým nejsem a nakonec jsem ještě osobě podezřelý z vraždy napomáhal k útěku. Tak takhle nějak se mám." Rapl Kuneš to na útěku z léčebny rozjel v tak velkém stylu, že mě snad i přestaly štvát ty Bukowského nekonečné promluvy vnitřního hlasu. Taky se odhalil morální profil papá Tichého a deník. Ano ten deník, který ve mně vzbudil zvědavost a kvůli kterému ještě dneska nejdu spát, ale počkám si, jestli to celé nějak dopadne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Sláva“ no konečně je Kuneš zpátky a nevykukuje jen zpoza rohu. Přebírá otěže, dostává více prostoru a jede si to svoje. Teda už nechlastá, ale i tak je to mnohem lepší postava, než Nestor Bukowsky. Ten má zas plusový bod za „ojetí“ cirkusové fešandy (Marika Šoposká) – taky bych si dal říct…Atmosféra sice není bůhvíjak úžasná a skvělá, ale pořád si to drží slušný průměr. Jen by to už chtělo místo toho kecání a „šukání“ začít s nějakou pořádnou akcí – tak jako tomu bylo na vlakovém přejezdu…Podobných momentů je tu jak šafránu, přitom je to to nejlepší… ()

Reklama

Reklama