Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bukowsky stojí na rozcestí. Chce být s Vesnou, ale dokud se nezbaví stínu Editina vraha, nebude mít klid. Nalézá její deník a v něm šokující informace. Bukowsky je blízko rozluštění, ale Barťák už objevil jeho úkryt. Cirkus není pro Bukowského bezpečné místo. Kuneš a major Srnka odhalí Barťákův a Tichého komplot, ale ani odposlech nezajistí dostatek důkazů. Tichý přechází do protiútoku, nechá unést Bukowského a nařídí ho spolu s Mikym Léblem zneškodnit. V poslední chvíli se oba zachrání. Kuneš se Srnkou vsadí vše na jednu kartu. Připraví rafinovanou, ale komplikovanou past. Vyjde to? (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaká je voda ?Přesto že do vozu Tichého (Jaromír Hanzlík) zásahová jednotka opakovaně střílela ze zadu a Kuneš (Hynek Čermák) ze předu nevykázal vůz ani škrábnutí... Mikro štěnici, tedy správně odposlech, který Kuneš (Čermák) umístil do kanceláře je takzvaný RF  typ. V přímém přenosu vysílá odposlechnutý zvuk pomocí rádiového vysílání. Jenže po několika desítkách hodin se vybije baterie a posluchač  také musí být  v dosahu signálu v budově či před budovou. Takže vysílání z Děčína na kriminálku do Prahy je jen fikce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Byl jsem skvělá, nic netušící návnada." Tak v tom se s Bukowskym cítíme stejně. Nějaký šestý smysl mi totiž již nějakou dobu našeptával, že tohle nijak nedopadne, takže bych asi neměl být zklamán, když to "velkolepé" finále skutečně nijak zvlášť nedopadlo. Jenže já jsem v koutku duše doufal, že se bude odhalovat, zatýkat a moudrou hlavou moudře kývat, ale to jsem se tedy nechal nachytat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme naoko uzavření jedné kapitoly toho příběhu. Přece jenom došlo i na nějakou tu jakžtakž slušnou akci – na české poměry – no a mělo to i zajímavou atmosféru a „vyvrcholení“. Je jen velká škoda, že si tvůrci nedali více práce s charakteristikou jednotlivých postav, protože mě zatím baví opravdu jen ten Kuneš. Bukowsky je ocas a být po mém, tak to tímhle dílem raději celé uzavřu. Záporné postavy jsou na věčnosti, Vesna už své ženské zbraně ukázala… Ale co už, máme před sebou ještě jednu sérii… ()

Reklama

Reklama