Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou Vánoce. Bukowsky s Vesnou prožívají šťastné období, Luka dostal angažmá v Německu a Miky Lébl trénuje v boxu policejní důstojníky. Jenom Kuneš je pořád nespokojený. Místo, aby honil blázna, který v Praze shazuje lidi do metra, vrtá se dál v případu Edity Tiché, který měl dávno uzavřít. Něco mu na tom nesedí. Nešlo o Editu, od začátku chce někdo Bukowského... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od druhé série očekávám nový svěží vítr a důkaz toho, proč tolik lidí dostalo tento seriál do červených čísel. První díl (potažmo už sedmý) sice přesvědčit nedokázal – nicméně si udržel standart průměru, který se táhne napříč celým seriálem. Máme tu novou zápletku s vyšinutým vrahem a postupné rozplétání jak to tedy s tím Bukowskym bylo a je – kdo a proč mu tedy šlape na paty, když hlavní podezřelí jsou už mrtví. Vánoční atmosféra tomu moc nepomohla, nicméně skleněný – ručně broušený vibrátor alespoň pobavil, stejně jako Vesniny kozičky…Doufám, že Kuneš tomu dodá pořádnou šťávu, vražd bude přibývat a atmosféra půjde ještě nahoru. Ale jo, slušných 60% - rozhodně mě to zaujalo víc, než polovina první série… ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda opäť kĺže po povrchu, žiadnu zápletku viac nerozvíja, necháva si veľa otvorených vrátok a nič nie je veľmi intenzívne. Napriek tomu baví svojimi postavami a kvalitnou kamerou. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhých řad seriálů mám vždycky trošku obavu, že přijdou a totálně zmastí povedenou první řadu. První díl Cirkusu Bukowský byl naštěstí pravý opak, přišel a příjemně ponuře navázal na povedenou první část. ()

Reklama

Reklama