Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou Vánoce. Bukowsky s Vesnou prožívají šťastné období, Luka dostal angažmá v Německu a Miky Lébl trénuje v boxu policejní důstojníky. Jenom Kuneš je pořád nespokojený. Místo, aby honil blázna, který v Praze shazuje lidi do metra, vrtá se dál v případu Edity Tiché, který měl dávno uzavřít. Něco mu na tom nesedí. Nešlo o Editu, od začátku chce někdo Bukowského... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od druhé série očekávám nový svěží vítr a důkaz toho, proč tolik lidí dostalo tento seriál do červených čísel. První díl (potažmo už sedmý) sice přesvědčit nedokázal – nicméně si udržel standart průměru, který se táhne napříč celým seriálem. Máme tu novou zápletku s vyšinutým vrahem a postupné rozplétání jak to tedy s tím Bukowskym bylo a je – kdo a proč mu tedy šlape na paty, když hlavní podezřelí jsou už mrtví. Vánoční atmosféra tomu moc nepomohla, nicméně skleněný – ručně broušený vibrátor alespoň pobavil, stejně jako Vesniny kozičky…Doufám, že Kuneš tomu dodá pořádnou šťávu, vražd bude přibývat a atmosféra půjde ještě nahoru. Ale jo, slušných 60% - rozhodně mě to zaujalo víc, než polovina první série… ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhých řad seriálů mám vždycky trošku obavu, že přijdou a totálně zmastí povedenou první řadu. První díl Cirkusu Bukowský byl naštěstí pravý opak, přišel a příjemně ponuře navázal na povedenou první část. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda opäť kĺže po povrchu, žiadnu zápletku viac nerozvíja, necháva si veľa otvorených vrátok a nič nie je veľmi intenzívne. Napriek tomu baví svojimi postavami a kvalitnou kamerou. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Filmováno v lokalitách Praha (Záběhlice, Karlín - Rohanské nábřeží, náměstí Míru, kostel sv. Ludmily, Prosek, Háje, Nové Město, Žižkov, Dejvice, Klánovice, Černá Most, Letenské sady, Senovážné náměstí, Smíchov), zámek Bon Repos u Lysé nad Labem. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Kuneš má na sobě bundu US parka – polní bunda SURPLUS® M65. (Winster)

Reklama

Reklama