Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bukowsky je oficiálně „mrtvý", skrývá se v Kunešově doupěti, ale jejich společná domácnost prostě nefunguje. Nestor přes Kunešův zákaz vychází ven a znovu pátrá na vlastní pěst. Další stopy však vedou až k moři. (Česká televize)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až příliš brzy je nám poodhaleno, kdo stojí v pozadí…Takže jediné na co se můžeme těšit je dopadení vraha. Tady se scénárista a režisér v jedné osobě nechal trošku unést. Ty odbočky v příběhu jsou sice zajímavé, ale už teď se cítím dost ochuzen o finální rozuzlení. Nicméně jsem zvědavý, jak se to celé vyvrbí i když už asi tuším…Bukowsky se vydává na chladný sever a tentokrát se mi jeho osa líbila i díky poblázněným aktivistům. Kuneš a „Benoni“ si ještě s podsvětím jistě užijí svoje. I tak je to však celé jen průměr, stejně jako dosavadní zbytek seriálu… ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kunešova linka je zajímavější než ta s "keckáním" pro seb jak po mě všichni šlapou. Řezníčkovo kempení v baráku s magorem z pořadu poopatě je nuda a zdrhat před týpkem s pálkou když mám v kapse devítku je k zlosti antilogika ()

Reklama

Reklama