Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bukowského podezření dostává reálnější obrysy, i když policejní výslechy Andrey stojí na mrtvém bodu. Kdo si ale objednal vraždu Bukowského? (Česká televize)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No a máme to slavnostně za sebou. Teda hlavně Bukowsky, kolem kterého umírali lidi jak na běžícím páse – on sám přežil několikrát jen „zázrakem“…Poslední díl nebyl špatný, ale ani on nikterak nevybočil z průměru celého seriálu. Jen ten konec mohli udělat trošku důvěryhodnější, ale tak co, alespoň si udělali prdel z policajtů…Kuneš vše nakonec vyřešil a tak už se můžeme těšit, do čeho se namočí příště…A žili šťastně až do smrti… ()

rt12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prý to vše začalo náhodou, ne začalo to blbou nevěrou .Nestor Bukowsky se choval díl od dílů pitoměji. Ku konci jsem doufala, že za to konečně chytne kulku do čela. Toby byl hezký závěr. Bohužel to schytala většina lidí, která ho potkala. Celé série se povedly, Kuneš je skvělý všude, asi začnu být Čermákova fanynka. Jen v úplném závěru posledních 6 minut byl děs. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záver ponúkol rutinné riešenia zločinu, postavené na náhode. Žiadna smrť nebola tak epická, aby nešla natočiť lepšie a nemuselo to byť nutne explicitne, atmosféra sa dá budovať aj inak. Divák z toho môže nadobudnúť pozitívny pocit, že to konečne skončilo. ()

Reklama

Reklama