Reklama

Reklama

Clona

(seriál)
  • Velká Británie The Lens
Trailer
Česko, 2014, 6 h 8 min (Minutáž: 52–53 min)

Scénář:

Marek Epstein

Kamera:

Jan Cabalka

Hrají:

Kryštof Hádek, Vica Kerekes, Viktor Preiss, David Novotný, Rostislav Novák ml., Taťjana Medvecká, Jan Hartl, Simona Prasková, Jordan Haj, Jenovéfa Boková (více)
(další profese)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Clona je příběhem, v jehož středu stojí postava mladého policejního kameramana Romana (Kryštof Hádek). Ten svou práci, kterou mu dohodil jeho otec (Jan Hartl), vnímá jako jednoroční výplň, kterou je nucen absolvovat po neúspěšných přijímacích zkouškách na vysokou školu. Při jedné z prvních akcí se však situace fatálně zvrtne a banálně vyhlížející výjezd se změní v tragédii, při níž pod koly ujíždějícího automobilu umírá Romanův otec. Touha vyřešit otcovu vraždu, napínavá policejní vyšetřování a Romanův vztah k Lence (Vica Kerekes) i vlastní matce (Taťána Medvecká) jsou leitmotivy celého seriálu. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Něrpa k tomuto seriálu (1)

Clona (2014) 

První díl byl docela dobrý. Automobilová honička byla hodně úsměvná, zrzka mě už začíná otravovat, Novák ml. je asi pokus o vtip a to celé vyšetřování bez komentáře. Ale jinak docela dobré, a Hádek mi ani nevadil. Ovšem druhý díl nám už klesá do bahna. Kamera je epileptická, úplně každý záběr jen na efekt a mám problém sledovat děj, ale ten je naštěstí hloupoučký. Zatím sestupná tendence. Edit po sérii: Už mě serou všichni a další série už půjde mimo mě. ()

Reklama

Reklama