Reklama

Reklama

An Alien Claymation

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Sci-Fi / Komedie
Velká Británie, 2012, 3 min

Režie:

Lee Hardcastle

Scénář:

Lee Hardcastle

Hudba:

Dave Andrews

Obsahy(1)

Světe, napni své smysly. Mimozemští tvorové přistáli na naší planetě a k tomu mají zvláštní choutky spojené s miminky a mikrovlnou troubou. (Tom_Lachtan)

Recenze (17)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obvykle téhle Plastelínové animaci neholduji, ale tenhle 3 minutový kraťas je super! Útok mimozemšťanů s podivnými chouťky dávat miminka do mikrovlnky:D Celkem slušný a vtipně podaný masakr a hlavní hrdina tam předvádí až prekvapivě solidní likvidace no a finální věta rozseká smíchem asi každého. 7/10. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Lee Tvrdohrad je polobůh, další jeho neskutečně vtipné a sarkastické video, tentokráte o Vetřelcích / mimozemšťanech / Alienech / ufounech / rodičích Aťky Janouškové / emzácích / nepozemšťanech a i tentokrát je to prostě skvělý. Obávám se, že odteď výrobci mikrovlnek budou muset přidávat do návodu větu "Děti nepatří do mikrovlnné trouby" PS: komentář i hodnocení zdeš první, odkaz na video klasicky v diskusi ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Plastelínový masakr připomene, že Marťani v Mars útočí měli zelenou krev. Oceňuji animaci, která je u plastelíny vždy náročná, ale že by šlo o nějakou originální bombu, to rozhodně ne. Nejlepší je konec, který si hvězdu rozhodně zaslouží. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dvě změny oproti normálu. Místo zombie jsou mimozemšťani. A pokoje na konci tentokrát nebudou vymalovány červeně, ale budou na zeleno. Jinak Hardcastle drží svůj vysoko nastavený standard. O plastelínová jatka nás neochudil ani tentokrát. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle mimozemský plastelínový masakr byl opravdu dobrý. Otec je pro všechny případy dobře připravený a žádná UFO invaze jej nemůže překvapit. Zvláště když se jeho dítě ocitne v nesnázích, je připraven rozpoutat hotové „zelené peklo“. Lee Hardcastle si nevedl vůbec špatně, akce – humor – dobrá hudba, to všechno je tu k mání. Jen škoda, že to trvalo tak krátce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nielen matky sú ( ako je vo svete zaužívané ) zdrojom rodičovskej lásky. Aj tatkovia vedia, čo robiť, pokiaľ ich k tomu niečo donutí. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Na krátkomertážnych filmoch sa v podstate nedá poriadne nasmiať. Výnimka potvrdzuje pravidlo ! Po tom čo som zhliadol Alien Claymation som zostal milo prekvapený. Veľmi originálny príbeh, vhodne doprevádzajúca hudba, jednoducho som dostal čo som očakával (a možno aj niečo viac). 80%. ()

Reklama

Reklama