Reklama

Reklama

A Perfect Child of Satan

Krátkometrážní / Horor / Thriller
Kanada, 2012, 21 min

Recenze (25)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl místní kafiléristy krvavou rukou onanovat, žvanit o pekle, psychickém teroru a ukrutném megamasakru, neodolal jsem a také zabrousil do tvorby Valentýna Belzebuba, abych zjistil, co jim vlastně způsobilo to pnutí v psychopatologických tyčích. A v něčem měli pravdu! Viděl jsem neskutečně hnusnou obludu s pseudonymem Čelzí Řetězovka, z níž se mi totálně zvedal kufr, jak osmnáct minut z jednadvaceti žvaní do amatérské kamery assbookové pičoviny, načež se objeví internetový milovník, který ji zbývající tři minuty trochu přidusí a omlátí jí držku o dlaždičky v koupelně. Čumět na tu blbou, užvaněnou krávu bylo opravdu PEKLO a byl jsem rád, že to dobře skončilo, a ten úchyl jí tu hubu zavřel. A ty kalhotky ji zpátky asi natáh proto, aby mu svou ohyzdnou, celulitickou, poďobanou prdelí nekazila finální záběr.Takže další Sen noci svatojánské, tedy pardon, chtěl jsem říct Mnoho povyku pro nic, jako memento internetových seznamek možná dobrý, ale jinak prachobyčejný, slabý videoodpad nějakého narušeného dementa. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Začalo to úplne nevinne. Škaredá holčina si robí svoj videodenníček, rozpráva o svojich sado-maso predstavách a o mužovi svojich snov, o svojich tajných chúťkach, čo by s ním rada robila a podobne. Potom sa s niekým zoznámi cez internet a rozhodne sa ho navštíviť. Takže sa jej predstavy svojim spôsobom naplnia, aj keď asi trochu ináč, ako pôvodne očakávala. Ako dopadne, všetci vieme... teda aspoň tí, ktorý už narazili na Luciferovu tvorbu. Ten film ma v závere rozsekal na franforce, a ešte v spojení s elektronickou psycho hudbou, no musel som to ešte chvíľu rozdýchať. Predovšetkým oceňujem to, že sa režisér vykašľal na tie svoje fekál porná, vynechal explicitné gore, gumové vnútornosti a podobné nezmysly, a snažil sa urobiť všetko preto, aby to pôsobilo čo najreálnejším dojmom. A to sa mu podarilo na 100%. Kraťas, ktorý nezhnusí, ale na psychiku zabrnká poriadne. Great job! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je doslova procházka peklem a sám režisér je mistrem ve svým oboru ... Film intenzivně působí na psychiku poletující kamerou a kakofonií zvuků a elektronické hudby. Ono se moc neděje, ale i tak jsem byl jako by úplně zasaženej uvnitř psychologicky nějakou zlou "hmotou", prostě intenzivní zážitek ... kterej ale nabírá obrátky a i v několika sekundách se změní v tak NEHORÁZNEJ UKRUTNEJ ŠÍLENEJ ZVRÁCENEJ a hlavně ZLEJ MEGA-MASAKR, že jsem i ze vzdálenosti přes 3m od obrazovky odvracel nalevo a napravo a jako bych chtěl tomu filmu "uhnout" do boku, utéct mu, ... To prostě člověka jak píše RICCI rozšmelcuje na atomy a úplně zdrtí, že se potom dlouho dostává do nějakýho normálního stavu... Ale to všechno je prostě SUPER. Je to úúúžasnej zážitek, perfektně zvládnutej technicky. V podstatě tohle vidět je zážitek na celej život (jako ostatní Valentinovy flicky) ... BEYOND LIMITS, totální zlo ... Jen pro megasilné nátury, fakt hrozí podle mě újma na zdraví ... (můj názor...). ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Lucík už pravdepodobne dohasína. Niet divu, že túto "sračkoi/dosť" pripol ako bonus ku " VOMIT KOLEK-torTÚRE ". Spočiatku bola jeho " tvorba " mimózne zaujímavá, ale po tomto je zrejmé, že už nemá čo ponúknuť. Vomit fetish je na ústupe a tak hľadá na filmovú prezentáciu už aj tému sociálnych sietí. Avšak zbytočne, resp. za sociálny bodík. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No hurá po zeblitý trilogii tu máme další poklad od pana Lucifera Valentina. A to jsem si říkal, že by to možná nemuselo bejt úplně špatný, ale chyba lávky. Nejprve sledujete 15 minut nějakou vylízanou pičku jak mele úplný sračky, až si už přejete aby konečně chcípla, ale ono i to proklamovaný drsný gore stojí za velký hovno. Jestli je v tom ukrytý nějaký poselství, tak mi dokonale uniklo a jediný co se mi opakovaně potvrdilo je, že režisér je chorej bezmozek navíc s naprostou absencí byť aspoň sebemenšího talentu. 1* nakonec dám aspoň za to, že ta afektovaná pynda dostala přes píču, ale to je tak všechno. Pro mě nekoukatelná amatérská píčovina.10% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem bůhví jakej hnus, no dostal jsem 17 minut keců hrozné držky, které ve finále zaslouženě vymaluje fasádu někdo s chlupatýma rukama, nejspíš sám Lucifer. Být to "kvalita" alespoň s nějakým tím torture, z čehož by se mi převrátil kufr víc než z blbých keců, dal bych třeba i dvě nebo tři, ale takto dávám jednu, která mě plní pocitem štědrosti. O ničem. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Lucifer Valentine si získal moji přízeň " vomit " trilogií, která byla pro normálního smrtelníka v podstatě nekoukatelná. V téhle krátkometrážní formě lehce zmírnil ( i tak to není pro normální diváky ), ale po zvukové stránce to je doslova kulervoucí masakr. Doporučuji, ale jen těm otrlejším divákům. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Divné, zvrátené, pôsobivé. Jeden z mála filmov, ktorým naozaj stačí iba byť nepríjemný. A to normálne nemusím jak tortúry, tak Valentinea. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Film o tlusté, hnusné holce, která 15 minut mele do kamery a 5 minut dostává zabrat. No, čekal jsem o hodně víc a určitě tomu nepomohla ani dokola se opakující hudba. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Když se u něčeho objevují přívlastky jako Absolutní Peklo, Megazvrácený atd. mám tendenci ke skeptickému a přísnějšímu přístupu-tady mi to ale bylo plat prdtný, protože tenhle film je fakt psycho(rovnající se 10mm vrtáku do železa čvachtající hluboko v lebce) a co se o něm šušká je prostě pravda. Ale nečekejte žádné hrátky s prasečími střívky a gumovými vnitřnostmi z ptákovin. pan Lucifer tentokrát dokázal natočit film-před kterým by jeden utekl z bytu-bez užití laciných rekvizit a nudné fakesnuffovské "poetiky". Jeho síla je úplně jinde. Magickým a klíčovým slovem je "Gradace". Způsob jakým tech 21minut intenzivně eskaluje, to je něco co se nevidí každý den a co chce hromadu řemeslné zručnosti! Po většinu minutáže nám Lucifer nenápadně odhaluje, že ta oplácaná a zmalovaná pizda šklebící se do kamery je vlastně jen trochu zmatená lidská bytost plná snů, tužeb a citů stejně jako každý z nás, a namísto zlomyslného sledování debilní pipiny co dostane co si zaslouží, nás tak Lucifer nutí sledovat jak se obyčejné lidské bytosti stane něco opravdu(ale opravdu) zlého..... Je to kurva silné, děsivé a drásavé a já přes všechny technické kvality a důležitost(nebo spíše poučnost)obsahu, tomuhle počinu nemůžu dát plnou palbu. Nemůžu a nechci, protože tohle je ZLÝ(!) film a já jsem dobrý člověk, kterému bude chvilku trvat než ten negativní humus vyžene z těla. Fakt lidi neblbněte-není ostuda se některým věcem vyhnout a s ohledem na vlastní vnitřní rovnováhu spolknout hrdost a říct si, že "nemusím vidět všechno" ;) ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Sonda do krutej reality. Tento film ma znasilnil a prevrtal mi hlavu. Scenár a celkové spracovanie je výhra formy nad obsahom. Strih a poloamaterské spracovanie..niečo neskutočne. Naozaj po poslednom záberi mi došli aj tie posledné slová. Undergroundový snuff v najlepšiej podobe. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je hnus a nedoporučuju nikomu normálnímu, aby se na to díval. Předpokládám, že se to ani nikomu normálnímu nedostane do rukou. Přesto je ten film (20 minut z toho 15 minut se holka těší na rande s princem Krasoněm, aby se z něj na 5 minut vyklubal násilný magor), který ve vás vyvolá hodně intenzívní pocity, které jsou dokreslené ještě výbornou hudbou. Ano, Valentine vás na 15 minut uspí, aby to pak do vás rval pod parou. Hnusné, zvrácené, zvrácené, silné, řemeslně dobré, hudebně a zvukově skoro geniální. Pořád tušíte, že něco hnusného přijde. A ono to přišlo. Přesto nemám důvod tomu dávat vyšší hodnocení. Je to už mimo můj vkus. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Najhoršie, najzvrátenejšie a najstrašnejšie na tom nebolo to ukrutné snuff finále, ani to že to vyzeralo relatívne skutočne ale fakt že sa takéto veci, takéto udalosti môžu stať v dnešnom zvrátenom informačnom svete kedykoľvek. A mám taký dojem že sa už určite aj stali. S mojej strany neprichádza zhnusenie, panika a šok s mučenia či reálne vyzerajúceho found footage ale s momentu keď si dievča uvedomí že jej vysnívaný princ nie je úplne v poriadku. Ten realistický výkon jej tváre keď nevie čo sa deje chcela by ísť von ale jej inštinkt vraví "nestrápni sa " ma doslova rozšrotoval. Paráda Jediný film ktorý si od tohoto tvorcu dovolím pozrieť ! ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Jednoduchšia, ale pôsobivejšia, undergroundovejšia, zimomriavkovejšia verzia Megan Is Missing. A psycho desivá "rituálne" pôsobiaca hudba je minimálne za 2 hviezdy. Na Luciferove celovečeráky som zatial nenašiel odvahu ani motiváciu ale moje prvé zoznámenie s ním viac než dobré :) ()

Daji 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabou Lidské stonožky, Srbské filmy a vůbec, vše, o čem si okolí myslí, že je to nejhorší, co viděli. OMYL! Pro mě neskutečně depresivní závěr podtrhnutý mrazivou hudbou. Vše do sebe perfektně zapadalo a gradovalo od nudy po největší odpor a strach. 21 minut pekelné jízdy. V životě už to nechci nikdy vidět. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si opět pustil tento kraťas od Valentina. Zkrátka atmosférické zavraždení pubertální pipinky tím nejoriginálnějším způsobem. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Asi najlepšie to tu vystihuje verbalov komentár. Dievča dostalo pár rán päsťou do tváre, videli sme jej holú kundu a pár decilitrov kečupu na kúpeľňovej dlážke. Čo z celkovej stopáže filmu predstavovalo asi 3 minúty. Kde sa podelo to opisované supergore a ultimátny masaker neviem. Asi som omylom stiahol nejaký iný rip. Jednu hviezdu udeľujem za to, že chyba bude asi vo mne... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Krapet mi přišlo, že Lucifer Valentine s A Perfect Child of Sanat docela vyměkl, ikdyž je tedy pravda, že běžný divák, neznalý jeho předchozí tvorby a nevědíc, do čeho s touto krátkometrážní masáží jde, tak by na mě, po bližším seznámení se s tímto snímkem, za toto tvrzení asi nejspíš zavolal psychiatra a policajty zároveň, ale prostě je to tak, předchozí „Vomit“ trilogie je vážně daleko zvrhlejší, brutálnější a především extrémnější, než tento jeho krátkometrážní počin, který sice pořád nemá s běžnou produkcí vůbec nic společného, ale jednoduše mi to tentokrát skutečně nepřišlo zas až tak šílený, nechutný a masakrální. Dokonce mi to naopak přišlo jako společnosti prospěšné instruktážní video, které varuje před seznamováním se přes internet. Jasně, závěrečné naturální zobrazení následků takovéhoto seznámení pak sice krapet více vybočuje běžnému diváckému vnímání 8D, ale podstatné a děsivé je to v tom, jak to má celé strašně blízko k realitě. Nicméně, já se musím pozastavit nad jinou věcí, a to nad talentem pana Valentina navodit naprosto destrukční atmosféru, kdy sice z těch jednadvaceti minut tu nějakých sedmnáct vyplňuje jen videodeníček jedný laciný, odpudivý štětky, ovšem i v této stopáži dokázal Lucifer navodit tak tísnivé a hrůzu nahánějící pocity, že by mě ohromně zajímalo, jak by mohl vypadat jeho regulérní, běžnému diváku přístupný film, protože takhle působivé filmové emoce neumí vyvolat je tak někdo. Škoda tedy, že se to určitě nestane, ale myslím, že by jsme dostali jeden z nejděsivějších a nejpůsobivějších filmů vůbec. ()

smetyl 

všechny recenze uživatele

INTENZIVNÍ peklo převedené na plátno. Ošklivá holčina s emo vzhledem a červeným přelivem představuje svoje poněkud úchylné představy. Mluví o muži svých snů, s kterým se seznámila na internetu. Snímkem občas problikávají útržky jejich konverzace a rozhodně stojí za to si ty pasáže pauznout a přečíst si, co v nich píší. Nešťastnice se horlivě připravuje a my sledujeme její stupňující se nervozitu a spolu s ní se zvyšuje i INTENZITA hudebního podkladu až do nervy drásájících tónů, které krásně podkreslují situaci a film by bez nich byl polovičně atmosferický. Prvních pár minut okecávaček může lehce nudit ale závěr je něco neskutečnýho. A i když neni prakticky co vidět, jde o neskutečně INTENZIVNÍ jízdu. ()

Reklama

Reklama