Reklama

Reklama

Pomozte autům

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu
Reality-TV
Velká Británie, 2013, 45 min

Obsahy(1)

V sérii Pomozte autům sledujeme dva mechaniky, Fuzze Townshenda a Tima Shawa, jak pomáhají majitelům klasických automobilů s opravou a renovací jejich milovaných vozů, které by jinak zůstaly zapomenuty někde v garáži. Cílem reality show je ukázat, jaký vliv mohou mít klasická auta na životy svých majitelů a jak mohou tyto stroje propojovat generace... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele

Komentář je otravný  a plytce užvaněný...a spíš americký než anglický, povedeného humoru fakt poskrovnu, stálé opakování že to nestihnou fuckt leze na nervy...1x01,02, ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Je to moc pěkná podívaná. Kór když můj veterán už čtvrtý rok visí mechanikovi na dílně a nikam se to nehýbe :-/ Pořad je poučný, ale ne přitom ne vulgární, rozhulákaný nebo povýšený, jako třeba Top Gear nebo americké obdoby a nesnaží se být za každou cenu vtipný. Jediný problém spatřuju v tom, že často rodina nechá zrenovovat auto pro někoho, kdo už nemůže řídit, nebo mu už nezbývá moc času a už si toho auta evidentně moc neužije. Docela by mě zajímaly podmínky tohoto pořadu, např. po jaké době se takové auto smí prodat. Co musím ale fakt zkritizovat je český dabing Nova Cinema. O Lotusu Esprit tvrdí, že se vyráběl s motorem 12.2 litru. O výbrusu motoru, který zvětší vrtání 6 válců o 0,1mm je dabér schopný prohlásit, že se tím zvětší objem o 50 kubických centimetrů. Apod. ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Po 15 rokoch boja som sa musel  zbaviť svojho 24 ročného milááška Suzuki Samurai, ktorého sa mi aj napriek značným investíciám nepodarilo zachrániť. Ako by povedal Fuzz na stupnici hrdze od 1 do 10 bol Samko 11-tka ak nie viac. Dal by som čokoľvek zato prežiť príbeh z tohto seriálu aby mi autíčko vypiplali títo dvaja maníci Fuzz a Tim. Skvelá relácia. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Díky Disney+ jsem se konečně dostal k prvním sériím tohoto seriálu. Jsem spokojen. V první sérii ještě stíhali hoši dokončit každé auto do tří týdnů a Fuzz ještě nenosil ty svoje hučky.  Oba moderátoři mi sedí a zjevně oba vědí o čem mluví a Fuzz dokonce i co dělá. Tenhle seriál není tak přepálený jako je Opravna vraků (zde to jsou zkrátka angláni), ale inspirace je zřejmá. Anglická verze se mi líbí víc. Pro fanoušky aut perfektní seriál. ()

Wyder 

všechny recenze uživatele

Baví, docela podobné Wheeler Dealers, ale zde oba takřka ve stejné roli. Na nic si to nehraje a není to moc americky pojaté, což je velké plus. Sleduju na NGC HD a určitě doporučuju. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama