Reklama

Reklama

The Black Water Vampire

  • USA Black Water Vampire
Trailer

Štáb dokumentaristů vyšetřuje sérii brutálních zabití známých jako vraždy v Black Water. Poté co začínají poznávat detaily případu, zjišťují hrůzné tajemství. A někteří z nich nemusí natáčení přežít ... (mac000)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

beso74 

všechny recenze uživatele

Partia víťazov v orientačnom behu sa vyberie do hôr aby sa práve v čase ďalšej vraždy dozvedela niečo viac o pozadí tajomného vraždenia, ktoré tu už funguje desaťročia. A samozrejme, dozvie sa toho viac ako by im to bolo milé. Opäť found footage inšpirovaný Blair Witch Project len o niečo horší ako spomínané hľadanie čarodejnice. Problém j v tom, že Blair Witch ma vôbec nenadchol... ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá študentka sa rozhodne natočiť dokument o vraždách, z ktorých bol obvinený miestny čudák. Dôkazov ale bolo málo a tak si dievča myslí, že je nevinný. Zvláštne je hlavne to, že obete boli vždy bez krvi a s kúsancom na krku. Vydáva sa s kamarátmi na miesto vrážd aby zistila, čo sa naozaj stalo. Postupne zistia, že vraždy neboli spôsobené človekom. Nočný les dokázal zopár krát vytvoriť mrazivú atmosféru. Výzor vampíra sa mi tiež velmi páčil. Obvinený vrah bol fakt brutálne psycho. + herec z The Den, Zombieworld a Gnome Alone + herec z Frankenstein vs. The Mummy ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Black Water Vampire“ je jednoduše produkt současné doby a současného hororového trhu. Vzít do ruky kameru a najít opuštěné místo, trochu s tou kamerou hýbat ze strany na stranu, ve vypjatých momentech ještě rychleji, potom jenom počkat na tmu a všechno zopakovat, je prostě vzorec, který se strašně snadno napodobuje. Je pak třeba už jen dát důraz na zvuky a kýžený efekt se dostaví. Jako diváka mě to nebaví, hlavně v tom smyslu, že tohle jsou filmy, které se navzájem vykrádají a přinášejí naprosto kulové. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Zamilovani do putovania v Blair budu asi v pohode, ja som tam nebol, ale tu som.Len trebalo hrubsi svetrik. Zima jak v prdeli. Taktiez mladez, nepacili sa mi, su to sracky a hovna ..skoda ze dozili.. v lese sa citim dobre... nech je tam cokolvek a vyska to.. pekny zaostreny upir, chybal mi taky...nechcem cicat , ale spokojnost. Zaverovo som sa uzavrel, kedze uz to tu vsetko bolo. A Oberst? :Vylakany, pokakany, spokojny. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už je pravidlem, že v každém roce se pár takovýchto nejklasičtějších found footage hororů objeví. Parta mladých dokumentaristů vyráží do lesů pátrat po místní legendě. Blair Witch Revival, tentokrát s gumovým upírkem, který ve filmu vypadá ještě méně strašidelně než na plakátě, a to je co říct. Komplet bez nápadu. Nevidím žádný důvod, proč by se na ten film měl někdo dívat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Nakrúcanie prebiehalo v okolí mesta Big Bear Lake v San Bernardino County v Kalifornii, ktoré je obklopené národným lesom San Bernardino. Film bol natočený za 15 dní. (beso74)

Reklama

Reklama