Reklama

Reklama

Máša vypráví pohádky

(seriál)
  • Rusko Mašiny skazki (více)
Animovaný / Pohádka / Komedie
Rusko, (2011–2013), 2 h 38 min (Minutáž: 6–8 min)

Epizody(26)

Máša je velkou fanynkou pohádek, ale někdy se jí motivy z různých příběhů tak trochu pomíchají. Nechte si od Máši vyprávět neotřelé verze pohádkových klasik v jejím jedinečném podání! Nádherně animovaný a okouzlující seriál pobaví celou rodinu řadou veselých a hodně neuvěřitelných zvratů. (HBO Europe)

Recenze (7)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak so seriálom Máša a medveď je to za ťažko porovnávať, pretože toto je úplne niečo iné. Je tam síce Máša, ale chýba tam Míša, vlci, zajac atď... a vlastne epizódy sú väčšinu stopáže vo forme prerozprávaného príbehu. Napriek týmto "nedostatkom" sa tie príbehy tak strašne dobre pozerajú a hlavne počúvajú, že nemusím ani rozumieť čo Máša vraví a stačí mi sa len započúvať do jej hlasu. Alina Kukushkina má môj veľký obdiv. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Máša je stále to super-roztomile dievčatko, lenže absencia istých postáv a to že už to je "len" rozprávanie nejakých príbehov, mi moc nestačí. Zábavnosť sa tým pádom takmer vytratila, ale povedzme si pravdu, je to stále lepšie než väčšina súčasných rozprávok pre deti. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Mášenka je ještě víc ukecaná než s medvědem. Převypravuje známé pohádkypo svém. Je to nádherné. Ale něco mi tu chybí. Možná jsem si zvykl na to to, že všechny postavy s míšou byly 3d animované. Možná je to tím, že je to jiný styl příběhů než s méďou a mělo se to jmenovat jinak... Na jednu stranu mi to chybí, na druhou stranu je zajímavé, že každá pohádka má jiné kresby. Tím probouzí, dle mého, v dětech fantazii. Nejvíc se mi líbí ty z orientálního prostředí. Líbí se mi, že animátoři si dali tu práci, a Mášenka je pokaždé, nebo spíš mnohokrát, jinak oblečená a je v jiném prostředí. Jen mi chybí míša, vlci, zajíc a další známí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako seriálový doplnok k obľúbenému seriálu o Máši a medveďovi je to dosť nudné a ani tie animácie veľmi nepotešia. Jedinou svetlou stránkou je to, ako si Máša popletie tie príbehy a pridá tam niektoré postavičky, ktoré tam nemajú čo robiť a je v tom svojská, ale to je asi na kvalitnejší animák málo. 40 % ()

Kralovna.Noc 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt myšmaš. Pohádky špatně vyprávěné,propletené,často je tam něco navíc atd. Moc se mi to nelíbí. 2 hvězdy jen že se to celkem líbí dětem. ()

Reklama

Reklama