Reklama

Reklama

Jie jie li zheng xiang qian zou

(seriál)
  • USA Drama Go Go Go (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Wang Ming Ming pracuje společně se svou "učitelkou" na scénáři pro nového dramatu. Když má možnost navrhnout někoho na roli hlavního hrdiny, vybere dříve populárního zpěváka Easona z dua HE. Pro něj je to velká šance vrátit se opět na vrchol, ale problém nastane, když Shen Pe Ni, představitelka hlavní hrdinky, s ním odmítne dále hrát. Vedení se tedy rozhodne, že jeho postava má zemřít. Eason se proto snaží na svou stranu získat Ming Ming, aby ho zachránila. (andiek05)

(více)

Recenze (2)

Zoey90 

všechny recenze uživatele

Uf, no uberte tomu 15 epizod a jsem ochotna připustit zajímavý námět na seriál. Charakterizovala bych to celé jako jedno velké týrání mé osoby a točení se v kruhu s hromadou zbytečných postav, které nemají nic lepšího na práci než mít nic neříkající pětiminutové monology o nesmrtelnosti chrousta. Mám ráda Jira a opravdu jsem se snažila být shovívavější, ale... ne-e. Umřela bych nudou, kdybych v čas nepochopila, že se u toho dá dobře háčkovat, plést, zašívat, drátkovat, korálkovat a modelovat. Jeden díl byl až tak luxusní, že to má hospodyňkovská dušička nevydržela a šla během něj prát a to máme pračky někde v suterénu o 7 pater níž, ale tušíte správně, vrátila jsem se a stejně jsme řešili furt stejný imaginární problém. Prvních pět epizod by se dalo klasifikovat jako celkem zdařilé, ale nenechte se ukolébat, pak nastane peklo a vy nebudete tušit, co se vlastně děje a proč sakra prostě nejsou spolu. Pochopila bych, kdyby baba měla dilema ohledně věkového rozdílu, ale opravdu netuším, co že to přesně stálo v jejich nehynoucí lásce zbylých 25 dílů. ()

Kika5199 

všechny recenze uživatele

Je to pekný seriál! Páči sa my jeho dej. Ale najviac na tom celom sa my páči Ming Ming (Ruby Lin) a Season (JIro Wang moja životná láska) ! Ale mohli dať hrať Ming Ming aj mladšiu herečku, ale nevadí aj tak je to pekné! Odporúčam tento seriál hlavne tínedžerom ktorý nerozumejú čo je to láska. Ale tomu prvému názvu moc nerozumiem Dráma choť choť choť po slovensky je to oničom ale ked sa to povie po anglicky tak to trochu dáva zmisel. A čo k tomuto ešte dodať proste je to veľmi pekný seriál! ()

Reklama

Reklama