Reklama

Reklama

Streetdance All Stars

Trailer 1

Dva kluci Ethan a Jaden vymyslí plán, jak vydělat balík peněz - chtějí založit taneční skupinu a zúčastnit se talentové soutěže s pohádkovými peněžními výhrami, které si mají v úmyslu odnést a použít na záchranu svého oblíbeného klubu před demolicí. A k tomu všemu chce ještě Ethan získat dívku svých snů. Problém je v tom, že Ethan neumí tancovat, Jadenovi rodiče účast na podobných akcích zakázali a zbylí členové jejich nové skupiny All Stars jsou zase naprosto nedisciplinovaní! Navzdory tomu se chlapci pokusí všechny překážky překonat. Začnou s přesvědčováním majitelky klubu Giny, aby jejich plánu dala šanci. Když už se chystá nastoupit demoliční tým, Ethan s Jadenem svedou boj s časem, aby se spolu se zbytkem party pokusili o nemožné... Mají v úmyslu dokázat, že pokud by zůstala všechna rozhodnutí jen v rukou dospělých, byl by to pěkně zpackaný svět! (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skupina celkem malých dětí se rozhodne, pod vedením dvou kluků, že by se chtěli účastnit talentové soutěže, a to s tancem. I když to ze začátku vypadá, že by snímek mohl mít nějaký náboj navíc, liší se od ostatních podobných jenom tím, že ti tanečníci v hlavní roli jsou fakt celkem caparti. A to je celé. Nic navíc, nic skvělého, ani ty taneční kreace nejsou nijak převratné. Tance je zde obecně vůbec málo, takže moc ani nejde mluvit o tom, že se o taneční snímek jedná. Nuda a šeď. Ty děti to nakonec moc neoživí. To ale není jejich vina, za to si můžou tvůrci sami. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Všetky tie dance filmy v plienkach. Len bez strhujúcej hudby, s veľa černými, vypatlaným dejom atď. Za tú blondsku a záverečnú chorošku. 2 z 5 ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Reklama