Reklama

Reklama

Louis C.K.: Můj ty Bože!

(pořad)
  • USA Louis C.K.: Oh My God
USA, 2013, 56 min

Režie:

Louis C.K.

Scénář:

Louis C.K.

Kamera:

Paul Koestner

Účinkují:

Louis C.K.
(další profese)

Obsahy(1)

Trojnásobný nositel ceny Emmy® Luis C.K. je zpět na HBO ve svém čtvrtém sólovém stand-up speciálu, který převedl před živým publikem v Celebrity Theatre v Phoenixu v Arizoně. A byla to noc plná zcela nových skečů, mládeži naprosto nepřístupná! Nažhavený komik ve své show řeší taková témata, jakými jsou stárnutí, úspěch, potravní řetězec, zvířátka, rozvod, první rande, divné vtipy, úpadek morálky, vraždy a smrtelnost. Tak přesně na to se můžete těšit v komediální show, s níž přichází Louis C.K. (HBO Europe)

(více)

Recenze (26)

koci 

všechny recenze uživatele

Louieho nový stand-up zase příjemně vyplní večer (odpoledne?) s pivkem, ačkoliv mi tentokrát připadal poněkud slabší. Koncentrace svělých kousků krapet prořídla a některé mi přišly vyloženě podprůměrné (člověk za volantem bývá agresivní? fakt?). Jestli si ale některý nápady schovává pro svůj seriál, budu spokojenej jako blecha v jeho podpaží. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vypořádám se s Louisem C. K. pro jednou na vždy. Jeho humor mi přijde spíš komunální a nevtipný. Nedotýká se žádných důležitých nebo kontroverzních témat, popisuje život maloměšťáka. Jeho základní postoj je naštvanost a zahořklost. Vypráví své osobní zážitky a jsou to historky možná upřímné a otevřené, ale nepříliš zajímavé. Jeho poznávací znak - pitvoření obličeje - které protahuje do nekonečna, tomu taky na kráse nepřidává. ()

Reklama

zipacna 

všechny recenze uživatele

Asi to nebude někomu po chuti, že dávám jen jednu hvězdu. Ale komedie by měla člověka pobavit, pokud se jedná o stand-up komedii, tak tuplem, protože v tomhle případě všechno stojí a padá na vtipu jednoho člověka. Předešlá představení tohoto komika se mi líbili. I tenhle byl zpočátku dobrý. Nejsem žádnej suchar, nevadí mi když si dělá srandu sám ze sebe nebo z menšin, ani když mluví o sexu. Ale v druhé polovině už to začalo nabírat jiný směr a já jenom nevěřícně koukal, čemu se lidi dokáží smát, i když to vůbec k smíchu není. Takže druhá polovina mi to úplně znechutila. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Shameless pravděpodobně zůstává nejlepším dílem Louieho komediální kariéry, ale s vystoupením s názvem Oh My God si rozhodně ostudu neudělá! Což o to, vtipy o sexu, masturbaci, fekáliích i nekorektní rasismus by leckomu ostudný přijít mohl, ale to Louie vůůbec neřeší. Rodinných zážitků tentokrát ubylo, je vidět, že rozvod si vyžádal své, ovšem celé vystoupení je tak nějak zvláštně vyzrálejší. Louie stárne, z jeho vyprávění je to cítit a já musím říct, že i tento nový rozměr mu nesmírně sedí. Epizody ze života s reálnými kořeny doplněné o šílený humor i trefné úvahy zkrátka zakládají na mix, jemuž není rovno... 9/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Louis C.K je pre mňa Stand Up Boh. Jeho humor zbožňujem, rovnako ako jeho schopnosť dokonale prekročiť hranicu morálnej a etickej únosnosti. Problém s jeho novým Stand- Up vystúpením - a je to čisto subjektívna záležitosť - je ten, že tento krát prešiel k určitému nazeraniu na život než vyslovene na zážitky na ktorých aplikoval svoje videnie sveta - čo robilo jeho výstupy osobnejšími a vtipnejšími. Tým nehovorím že tento je zlý, alebo že by som sa pri ňom nesmial. Lenže som čakal niečo oveľa neúnosnejšie ako to čo som dostal. Niečo čo by ma prinútilo vidieť zase raz svet pohľadom tohto 45 ročného, ryšavého tučka, ktorý vie parádne kričať Fuck na akýkoľvek druh žijúci na tejto planéte. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama