Reklama

Reklama

Louis C.K.: Můj ty Bože!

(pořad)
  • USA Louis C.K.: Oh My God
USA, 2013, 56 min

Režie:

Louis C.K.

Scénář:

Louis C.K.

Kamera:

Paul Koestner

Účinkují:

Louis C.K.
(další profese)

Obsahy(1)

Trojnásobný nositel ceny Emmy® Luis C.K. je zpět na HBO ve svém čtvrtém sólovém stand-up speciálu, který převedl před živým publikem v Celebrity Theatre v Phoenixu v Arizoně. A byla to noc plná zcela nových skečů, mládeži naprosto nepřístupná! Nažhavený komik ve své show řeší taková témata, jakými jsou stárnutí, úspěch, potravní řetězec, zvířátka, rozvod, první rande, divné vtipy, úpadek morálky, vraždy a smrtelnost. Tak přesně na to se můžete těšit v komediální show, s níž přichází Louis C.K. (HBO Europe)

(více)

Recenze (26)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Úplne chápem, prečo mnohí ohodnotili "Oh my God" ako Louieho slabší stand-up. Sám som si totiž v prvých minútach hovoril: "Čo to je? Niečo mi tu sakra nesedí. Louie je akýsi iný. Je nesvoj? Vyzerá to, akoby sa hral na niekoho, kým nie je!" Ale nebolo to tak. Niekde v 10. minúte som si uvedomil, čo sa skutočne deje: "Modré tričko namiesto čierneho, optimistickejšie vtipy. Žeby Louie... Je možné že by... Bol šťastný?" A o to tu naozaj ide; Louie sa na nič nehrá, stále je sprostý v jazyku, plný múdrosti v obsahu a úprimný ako kedysi, no zmenil sa v inom. Posunul sa v živote ďalej, opäť o čosi zmúdrel a život ho zrejme začal baviť viac, ako zvyčajne. Áno, jeho humor o kúsok zmenil uhol, ale keďže je rovnako vtipný a k pointe, nemám mu to prečo vyčítať. Vlastne sa z neho teším :-) ()

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

Zábavná záležitost, která zabere jen hodinu času, ale za to, hodně dobré zábavy. Je potřeba říci, že už to není takové jaké to bývávalo, nicméně Louis je rozhodně stand-upový pán, který se nemusí za nic stydět, možná za svůj život, zážitky, rodinu atd :D :D Je úžasné, jak si člověk dokáže dělat srandu sám ze sebe a vůbec to neřeší... šílený humor a jako vždy, trošku k zamyšlení 80% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vypořádám se s Louisem C. K. pro jednou na vždy. Jeho humor mi přijde spíš komunální a nevtipný. Nedotýká se žádných důležitých nebo kontroverzních témat, popisuje život maloměšťáka. Jeho základní postoj je naštvanost a zahořklost. Vypráví své osobní zážitky a jsou to historky možná upřímné a otevřené, ale nepříliš zajímavé. Jeho poznávací znak - pitvoření obličeje - které protahuje do nekonečna, tomu taky na kráse nepřidává. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Asi to nebude někomu po chuti, že dávám jen jednu hvězdu. Ale komedie by měla člověka pobavit, pokud se jedná o stand-up komedii, tak tuplem, protože v tomhle případě všechno stojí a padá na vtipu jednoho člověka. Předešlá představení tohoto komika se mi líbili. I tenhle byl zpočátku dobrý. Nejsem žádnej suchar, nevadí mi když si dělá srandu sám ze sebe nebo z menšin, ani když mluví o sexu. Ale v druhé polovině už to začalo nabírat jiný směr a já jenom nevěřícně koukal, čemu se lidi dokáží smát, i když to vůbec k smíchu není. Takže druhá polovina mi to úplně znechutila. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jak mně tenhle chlapík dycky dokáže zvednout náladu. Bolestivé křeče od smíchu jsem sice měla jen u Shameless, ale i tak si Louis drží se svými výstupy nepopiratelný standard, který musí uspokojit každého fanouška kvalitního stand upu. A tentokrát jsem nejednou pozvedla obočí nad tím, jak podobné myšlenky se nám s tímhle chlapíkem honí hlavou, ač jsme od sebe daleko jak pohlavím, tak věkem. 80% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama