Reklama

Reklama

Po vraždě svých rodičů je dospívající vlkodlak Cayden nucen bezcílně bloudit světem. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné Angeliny... Když se oblíbený student střední školy Cayden Richards probudí z děsivé noční můry, zjistí, že to nebyl žádný sen... Mění se totiž v cosi podlého, nepředvídatelného a divokého. Cayden, který je po vraždě svých rodičů nucen bezcílně bloudit světem, se pokusí dobrat pravdy o tom, kým skutečně je. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné mladé Angeliny, která je lapená mezi dvěma starověkými klany "vlkodlaků". A když Cayden konečně odhalí šokující pravdu o svém původu, uvědomí si, že existuje jen jediný způsob, jak ženu svého srdce zachránit - strašlivý boj na život a na smrt se silami ještě zlověstnějšími, než si kdy dovedl představit. (HBO Europe)

(více)

Recenze (70)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Doupě vlků je snad i lepší jak celý Stmívání. Lucas Till je sice buzna neuvěřitelná, ale Jason Momoa jako jeho protivník to naprosto luxusně vynahrazuje svojí démoničností. Sympatické taky je, že David Hayter si celý ten příběh napsal sám a neinspiroval se nějakou knihou, což je u americké fantasy až s podivem. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z důvodu brutality, krve a nějakých těch gore efektů plus dobrá choreografie fightů a skoro naprostá absence "multi hy-Breedních" zamilované-romantických píčovin se mi to prostě líbilo a nevidím v tom další z mnoha klonů kulturního ZLA typu Twilligt ... Asi jsem viděl jinej film či tím, že jsem to sledoval čistej, kdo ví ... byla to v pohodě nenáročná oddechovka ... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Človek by si pomaly myslel, že tá nepatričná "Twilight" pseudo-hororová vlna konečne vyšla z módy, ale nikdy to netrvá dlho a objaví sa ďalší taký počin. U tohto je už podľa názvu jasné, že pôjde o vlkodlakov, takže tu máme vyfešákovaného blbečka, ktorý príde svoj vymletý ksicht pretŕčať do zapadnutého malomesta, aby tu zbalil nahodenú buchtu ako z časopisu, ktorá čaká iba na neho. Do toho sa treba pobiť s miestnou bandou a ukázať svoje špeci schopnosti, ktoré (prekvapko!) tu majú aj iní. Kopa zbytočných kecov, ešte zbytočnejších postáv, smiešnych masiek, lacných CGI trikov a nezaujímavého spracovania, ktoré štýlovo osciluje niekde medzi metrosexuálnym a úchylným. Ale tie ultra-slabé 2* dám, keďže ma to až tak moc nenasralo a aspoň pre Stephena McHattieho som sa nemusel báť, že sa to každú chvíľu zvrhne na gay porno. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Cayden si už počas hrania Amerického futbalu uvedomuje, že jeho schopnosti sú diametrálne odlišné od svojich spoluhráčov, či protivníkov. Je rýchlejší, lepšie reaguje na zmeny - je proste TOP hráč. Nevie a nechápe, kde sa v ňom tieto genetické predpoklady vzali. Jednej noci z ničoho nič napadne svoju priateľku a zavraždí "vlastných" rodičov. Vtedy si definitívne uvedomuje, že je iným mladíkom ako jeho rovesníci. Jediný spôsob, ako si zachrániť kožu pred políciou je dať sa útek. Po pár dňoch naráža na menší podnik kde sa zoznámi s Wildom Joe, ktorý ihneď rozpozná jeho "problém". Nasmeruje ho do malého mestečka Lupine Ridge, kde môže začať žiť od začiatku. Miestny farmár John Tollerman mu ponúka prácu pomocníka. Bez toho, že by si to Cayden čo i len uvedomoval, je doma a už čoskoro zistí všetko o svojej skutočných predkoch. Je to zlé no. Ale čakal som to horšie! Nie, že by "Wolves" vyslovene neponúkol nič z hororových prvkov, ale je to akési nemastné neslané. Na množstvo akčných scén, sa slušné gore objaví len zriedka. Masky sú síce obstojné, ale prídu mi jak kostýmy z divadla Andrea Bagaru v Nitre. Záver strieda obstojné momenty s fakt špatnými. Tak je to komédia či horor?? Berme chvíľu "Wolves" ako zábavu, nad ktorou sa netreba zamýšľať. Bohužiaľ, ale ani toto veľmi nefunguje. Príbeh je kopirák "cukrovského Twilight", no ten bol oproti tomuto božím výtvorom. "Odpad" mi príde trošku moc (užívateľom sa ale nečudujem!), no tých 30% si to zrejme zaslúži. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

No co si budeme podívat. V posledních pár letech je tohle mezi filmy s vlkodlačí tématikou docela nad průměr a to je trochu smutné. Sice je tam nudná romantická zápletka, kterou bych klidně vynechal, ale na druhou stranu použili pravé kostýmy, místo toho, aby to celé udělali digitálně, což ale neomlouvá to, že si na nich klidně mohli dát trochu víc záležet. A v poslední řadě jsem se trochu podivoval v čem, že si to všem je Momoa ochotný zahrát :D ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty světe! Že to bude celkem slabota a blbost k tomu, to jsem tušil. Že to ale bude až takový průser, to jsem vážně nečekal. Kdyby se alespoň nebrali všichni tak krutopřísně vážně, dalo by se tomu i zasmát. Divák by to bral s nadhledem a pustil by tam nějakou tu hvězdu navíc. Bohužel. Nesympatický xicht hlavního hrdiny, jakožto i ostatních na place, přebil už jen tupý scénář. Nevěřil bych, že film starý pár let mi takhle nehezky vyrazí dech. Hodil by se spíše do šedesátých let minulého století. A ani tehdy by zřejmě nesklidil žádný valný úspěch. 5% ()

klerik

všechny recenze uživatele

Ty, vole... Fakt som netušil, že existuje aj déčková produkcia. A že toto vôbec pustia do telky... Motorkár bez prilby, strih, ten istý motorkár s prilbou. Chlapík sediaci na motorke, za ním na plátno premietané zábery ako za čias Fantomasa... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Náhodou super béčko, které si jasně místy dělá prdel z Twajlajtu.Upíři totiž šukaj až po svatbě, ale Vlkodlaci si jednou prohoděj dvě věty, zjistěj, že jsou čistokrevný, projdou se v poli a už ve stodole na slámě šukaj jako králíci.Hlavní hrdina byl sice enormně nesympatický gay s debilním účesem, ale jeho protějšek byl kurevsky sexy, Momoa je naprosto skvělej, efekty výborný, krve jak z vola, akce dost a Stephen McHattie je prostě nejcharismatější ''neznámý'' herec na světě.Co na tom, že scénář je tuna předvídatelných klišé (spoiler: že je adoptovanej mi došlo asi po dvou minutách :D ) , že hlavní hrdina je bůzna, že je to celé roztomile nablblé, když se to kurva jasně nebere vůbec vážně.Pro mě jasně super oddychovka, která si sama ze sebe umí udělat srandu, jenže vy to asi nevidíte.Mnohem lepší, než letošní další ptákovina Wolfcop.Za mě teda 59ˇ. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Od čias Twilightu sa točia len takéto blbosti, bez idey, bez atraktívnosti, príbeh vhodný len tým, ktorí nepotrebujú myslieť. Stmievanie je oproti tomu oscarovka ako vyšitá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Někteří tento film přirovnávají k hloupoučké romantické sérii Twilight, prý mají podobné rysy, ale já s tímhle tvrzením zas až tolik nesouhlasím. Samozřejmě si nelze nevšimnout, že cílovou skupinou byli opět hlavně teenageři a jejich obrovská obliba v metrosexuálních hercích, jejich plakáty zdobící nejeden pokojíček mladých dívek a to že láska vždy musí zvítězit nad vším ostatním, ale tady se naštěstí nepromenádovali žádní polonazí hošani v riflích a nekapal jim gel z načesaných palic. Je sice pravda, že ani zde si tvůrci neodpustili trochu té romantiky, ale vše se drželo v rámci přijatelnosti. Tady šlo hlavně o to, zda si hlavní hrdina získá divácké sympatie, nebo nikoliv. Bohužel do hlavní role měl být vybrán někdo jiný, protože ať se Lucas Till snažil vypadat sebedrsněji, moc mu to nešlo. Jeho přechod z vystrašeného a zmateného hocha na ultra drsného vlkodlaka mu neuvěřil snad nikdo. Hlavní slabinu vidím v celém jeho hereckém projevu, ale naštěstí tu byli i jiní. Jeho protivník Jason Momoa byl na úplně jiném levelu a hlavně díky němu se film alespoň přiblížil průměru. Tenhle chlapík s démonickým pohledem a divokou visáží byl hlavním tahounem jinak ne příliš záživného scénáře. Jen je mi líto, že se více neprojevil Stephen McHattie, kterému to ovšem nedovolila jeho postava. Samotný scénář byl místy skutečně kýčovitý a držel se osvědčené a hlavně již provařené šablony. Jenže největší průser byl v samotných maskách vlkodlaků (i samotných efektech), které vypadaly hrozně. Nějaké ty salta ve vzduchu a máchání rukama už dneska nikoho neohromí. U podobně laděných filmů se člověk těší na pořádný masakr, gore a hlavně na proměnu ve vlkodlaka. Jenže to všechno tu bylo dost jalové. Teprve s koncem se dostavilo mírné zlepšení, protože se vše důležité konečně neodehrávalo mimo kameru či to nebylo narušeno náhlým trhnutím kameramana. Popravdě by tomuto filmu slušelo spíše zařazení hororová komedie, nežli akční horor. Pořádného napětí či nervy drásajících scén se tu totiž nedočkáme a jediné co snad trochu zaujme je ono páření vlkodlaků. 40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevím kdo a proč dal k Wolves přídomek "horror", ale asi to byl naprostý mimoň. Wolves je zoufalý pokus o temně romantickou fantasy pro mládež s přihlouplými až dementními dialogy a dějem, ale určitě ne horror. Prostě jeden týpek namísto toho, aby v pubertě dostal akné, se změní ve vlkodlaka, narazí si jednu pěknou čistokrevnou vlkodlačku, zdecimuje nepřátelskou smečku podvraťáků i s jejím alfa samcem a pak je konec. Takže se na to snad ani radši nekoukejte, pokud tedy nejste zhulení, nebo nemáte hodně perverzní smysl pro humor... Nebo snad měla být tahle mozkorvoucí šílenost nadsázkou a parodií? Nevím nevím, nezdálo se mi, spíš je to opravdu jen neuvěřitelný scénáristický potrat. Tak neuvěřitelný, že nad ním zůstávala držka otevřená i mně, milovníkovi kýče, nevkusu a mozkových klystýrů. Ale přesto dám jednu za Momou a McHattieho a druhou za vydatnou (i když nejspíš nechtěnou) zábavnost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další přírustek do rodiny hezounodlaků, ale tentokrát to byla docela zábava. Žádný Tvajlajt se navzdory očekávání nekonal a děj, jakkoliv pitomý, šlapal pěkně od podlahy až do trošku moc melodramatického, ale únosného konce. Představitel hlavního hrdiny sice příliš nadání do vínku nedostal, ale když to srovnám s jinými teen horory, tak je zralý na Oscara a hlavně mu přihrávali výborný ultrazáporák Jason Momoa a jedna docela hezká holka, co se nebála ukázat kozy. Zkrátka taková prostá béčková blbost, která neurazí. 55% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Získal jsem pocit, že nikam nepatřím........... Scénář má obrovské díry a vyprávění hlavního hrdiny z pohledu třetí osoby má mnohdy nesmyslný obsah. Někdy jsem mu ani nerozuměl. Kamera obyčejná, hudba za moc nestojí a herecké obsazení totálně neznámé. CITÁT - Sakra, už jsem ti vykecal dost.......... Vlastně mě to moc nebavilo a dokoukal jsem to jen z krajním odporem. CITÁT - Dát se sežrat vlkodlakem, to jak Halloween............... Dvě hvězdy za některé povedené scény, krásné masky a pár dobrých triků. CITÁT - Skuteční vlci zabíjejí jen pro potravu a v sebeobraně............... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po príbehovej stránke by sa to dalo spliesť so snáď niekoľkým tuctom podobne ladených žánroviek. O tom žiadna. Ale dá sa to prehliadnuť. A to hlavne vďaka dobre fungujúcemu vizuálu ( hlavne make-up effects ). Ten veľmi tomuto filmu pomáha a zbiera najviac bodov. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Idem si tam vlkodlačie filmy a nejakou náhodičkou som našiel tento. Že nie je až tak známy, určite nie je náhoda. Kto ho pozná, ďalej to nerozširuje a kto ho nepozná, to mu nič neušlo. Je to tuctové, hlavný hrdina vrcholne nesympatický, zato jeho polovička je iné kafe, pokým sa nepremení na vlkodlačícu, strašný vtip. Hlášky nestoja za nič ako i veľmi lacné pôsobiace masky, Má niekoľko ako-tak slušných scén, za to tá 3* a i za Stephen McHattieho, ktorý tu bol ako inak parádny. ()

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

Že to ešte niekoho baví! Jeden by čakal, že „Twilight vlna“ už dávno odznela a nikto sa nebude pokúšať o nič podobné. Ale kdeže, niekto zaspal dobu a chcel by prekvapiť akýmsi „televíznym Twilightom“, avšak tento krát výhradne s vlkolakmi. Akurát je to ešte tisíc krát lacnejšie, dementnejšie, naivnejšie a otravnejšie (áno, aj také niečo je možné). Už z toho jednoduchučkého názvu sa dalo čakať, že to nebude mať žiadne ambície, ale natočiť takúto mizériu?! Masky sú otrasné, takmer ako po domácky vyrobené a vlkolaci skôr ako príšery pripomínajú odrastenejších plyšových medvedíkov, do toho občas to najlacnejšie CGI, kde aj jazda na motorke pôsobí tak, že keby ste si ju natočili doma na záhrade tak vyzerá dôveryhodnejšie a to ani nespomínam tých pár súbojov s úplne primitívnou choreografiou scén. Ani sa nečudujem, že nikto z hercov sa neunúval výraznejšie snažiť. Vynikne akurát Momoa a aj to len svojou maskulatúrov oproti tým puberiatkov. A toto slogan láka na film „od scenáristu X-menov“! To je najväčšie „wtf“, pretože takto neprirodzené, naivné debatky medzi postavami nebadať ani v produkcii od Asylum. To musel scenárista pri X-menoch dopisovať do scenára jedine citoslovcia alebo podstúpiť za tie roky minimálne štyri lobotómie. Jedine čo je prekvapivo fajn je kamera, ale to je veľmi chabá záplata na takej zbytočnosti akými sú Wolves. Tak amatérsky spracované, že to je takmer na úrovni lacných, celovečerných porno filmov, akurát vo Wolves sa nešukalo, našťastie .. aj keď to je možno to jediné čo film mohlo ako tak zachrániť. No v tomto podaní to neviem načo a hlavne pre koho vzniklo. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Herecky se jedná o snímek, který je poměrně přístupný a dá se snést. Hororový v podstatě vůbec není, o to očividně moc nešlo. Co se ale jednotlivých postav týká, byli vybráni celkem zajímaví herci, a to včetně Lucase Tilla, Stephena McHattieho a Jasona Momoy. Ty charaktery sice nejsou až tak dobře napsané, ale určitě jsou snesitelné a dá se s nimi ten film přežít. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Akční horor? Mně to přišlo spíš jako western. 1) Pěkný 24letý Lucas Till (hlavní postava Cayden) měl za svého protivníka rovněž pěkného 35letého Jasona Momoa (šéf vlkodlaků Connor). 2) I z takového filmu si lze přinést nějaké poučení. Tentokrát o vlkodlacích: Wolves don't terrorize towns, or kidnap innocents, or brutalize women! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu zdejší nenávist k tomuhle snímku protože aby to nemělo ani 30% to je docela k smíchu, ale tak každej podle svého a já se bavil a to dobře. Že to nebude krvavá řežba to bylo jasné už z traileru, ale že by to mohla být zábava to bylo z traileru jasné taky a ona to zábava byla. Postavy mi sedly hlavně Wild Joe a samo Momoa, přítelkyně hlavního hrdiny byly sexy (obě dvě) a děj v malém městečku prolezlém vlkodlaky mě chytnul. Film si na nic nehraje a ani chvilku nenudí takže bych tomu napálil čtyři hvězdy, ale když to tady každej splachuje do odpadu a navíc mám k smrti rád vlkodlaky tak nadhodnotím a dám plnej počet a komu se to nelíbí, toho pokoušu hauuuuuuu !! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No žánr horor to dostalo jen kvůli tý troše krve, žádnej jinej aspekt v tom nehledat. I tak to ale jako sci-fi dobrodružnej film s trochou romantiky fungovalo. Komu teda nevadí tyhle klišoidní zápletky, nebude zklamanej a zároveň se u toho trošku pobaví. V dobrým slova smyslu. ()

Reklama

Reklama