Reklama

Reklama

Jednadvacetiletá Lamb Mannerheimová si poté, co přežije pád letadla, začne uvědomovat, že svět je mnohem větší, než její rodná bohabojná Montana. Vyzbrojená tučnou sumou z pojistného a seznamem hříchů se vydává napospas pokušení – kam jinam než do Vegas. S očima dokořán se tahle nevinná dívka potápí do omšelých barů a temných zákoutí hříšného města. Za pomoci několika nových přátel tak Lamb zjistí, jak přežít nezvyklé dobrodružství, a okusí význam skutečného života. (HBO Europe)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (26)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jak já se těšila na Julianne Hough a Russella Branda, kór když jim to v Rock of Ages tak šlo, ačkoli měli většinu scén jeden bez druhého. Začátek filmu, hlavně ta předtitulková část, v níž Julianne haní na celej kostel Boha za to, že jí komplet zohavil, plus příjezd do Las Vegas v touze napáchat co nejvíc hříchů, sliboval nekorektní zábavu plnou méně či více černého humoru a já už si dychtivě mnula ruce nad tím, jak se zase budu přiblble usmívat nad věcma, které bych před rodinou nikdy nahlas nezmínila. Jenže to nějak nevyšlo a jakmile se objevil Russell, stalo se z Paradise obyčejné a vcelku nudné drámo bez humoru, nesoucí se skoro hodinu na vlně poselství, že pravá krása se skrývá pod kůží (jak by určitě Lucifer Valentine sám řekl) a to jak vypadáme na to nemá vliv. Posledních dvacet minut už jsem si jen nervózně okusovala nehty nad nekonečnou stopáží přemýšlejíce o tom, zda si mám ten pupek teda vůbec ještě někdy holit. Buď z toho měli udělat čisté vážně míněné drama alá Rust and bone, nebo ztřeštěnou bláznivinu alá Farrellyovi, ale kaše, která se míchá na půl cesty mezi obojím, nepobrala moc na chuti. 40% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Cesta z Ráje do Pekla, nepěkně mě vypekla." Rozhodnutí vyfakovat Boha, přímo v kostele, před celou komunitou zaostalých pánbíčkářských konzerv, tomu jsem tleskal. A odvážný plán naší kvalitně ohořelé princezny, kvalitně morálně zpustnout v doupěti neřesti Las Vegas, mě zaujal. Těšil jsem se na její úpadek, jako kdysi v pubertě poprvé do peep-show. Úpadek následoval, bohužel ne mravní, ale scenáristický. Hříšné Las Vegas narvané dobráky od kosti, že pro samého altruistu pomalu není kam flusnout? Jediná zvrhlost holčiny (a že by se jich dalo vymyslet), močení na veřejnosti? A ve finále návrat do otevřené náruče hyperkonzervativní rodiny a zapšklé komunity zpátečníků (ve které dívky ani nesmějí jít studovat) s úsměvem na rtu: Co jsme si, to jsme si, vyfakovaný Bůh a slíbený milion dolarů na kostel v pérdeli? Muška jenom malá. Vy mě budete povinně milovat, přitom já si budu žít po svém, emancipovaně. Tak určitě... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Trestuhodne zahodený námet na skvelý príbeh. Tým najhlavnejším problémom bolo to, že sa snažili nasilu, aby to žánrovo zapadalo do toho štýlu komédie, ale to bola chyba! Takýto námet je ako zrodený pre výbornú drámu, ktorá by v prípade lepšieho scenára mohla sláviť oveľa väčší úspech. Začiatok bol veľmi sľubný, no po príchode do Las Vegas a tej túžbe "žiť" to akosi celé upadlo do podpriemernej sféry. Veľká preveľká škoda. Toto malo rozhodne na viac. No nebolo to najhoršie, takže dávam tomu 3*, hoci o nich nie som vôbec nejako pevne presvedčený. Ale aj tak si stojím za svojim, že toto bol žánrový omyl (navyše film mal len veľmi málo okamihov, ktoré vyzneli aspoň trochu komicky). ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Krátká oddechovka, která neurazí, ale její zbytečnost nespraví ani mnou oblíbený Russell. Bohužel nesplňuje počáteční očekávání ve skvělou komedii alá Pařba ve Vegas. Také možná mohli vymyslet i něco jiného, než spálenou kůži, protože něco takového v komedii nepříjemně zaskočí. A konec byl neuspokojivý. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Hledání cesty k sebepoznání sebe sama je sakra těžký úkol. A když do toho máte pocit, že v ostatních vzbuzujete leda tak lítost a nad sebou samým cítíte hořký odpor, o to těžší. Julianne Hough po těžké havárii se vydává vstříc víru Las Vegas ve snaze dohnat mainstreamové hříchy mládí a vypořádat se s aktuální životní situací. Úvod působí spíše komediálním dojmem, aby se postupně přeměnil v drama o smyslu života. Ano, na konci filmu už poselství o tom, že krása je v nás a ne navenek, působí až příliš nuceně, ale přesto mě nedokázalo zbavit hřejivého pocitu z předchozího průběhu. Asi je to klišé, ale ten film mě prostě dostal. Titulky tak doprovází jemný, trošku přitroublý, ale pohodový úsměv a pocit, že takhle by to jednou mohlo být v i reálu. I když víme, že nemohlo. Přesto těch necelých 90 minut uběhlo svižně a slabší 4* jsou plně zaslouženou odměnou. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V klubu, kam Loray (Octavia Spencer) vezme Lamb (Julianne Hough), Lamb řekne, že si jde pro vodu. Jde k baru a objedná si vodu. Pak se ale ukáže, že stojí se sklenicí něčeho, co má barvu coca-coly. (Johnny.ARN)
  • Ačkoli Lamb (Julianne Hough) tvrdí, že pochází z Montany, je viděna, jak sedí na pláži s bílým pískem, zřejmě na pláži u oceánu. Montana žádnou takovou pláž nemá, stát se nenachází nikde poblíž oceánu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama