Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex (David Carranza) je gangstrom pracujúcim pre drogový kartel, z ktorého hľadá cestu von. Jedného dňa, sledujúc televíziu vo svojom rozľahlom, avšak biednom apartmáne, zistí, že z nej naňho uprene hľadí tvár mladej ženy. Táto žena sa volá Samantha (Tiffany Mualem); je zdravotnou záchranárkou, ktorá chce spasiť svet, utekajúc pred svojou temnou minulosťou. Obaja sa zrazu stanú hrdinami televíznej šou, o ktorej nemali najmenšie tušenie. Alebo sú takí osamelí a úbohí, že si to všetko iba vysnívali? Čo sa to v skutočnosti s nimi deje? Bud' sú blázni, alebo udalosti presahujú medze ich chápania. Avšak aká je skutočná realita a kto vlastne riadi túto šou? (sochoking)

(více)

Recenze (117)

hujerita 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé a vôbec som sa nenudil. Sledujete film a popritom premýšľate čo to vlastne... kto, kde ako prečo a samozrejme čakáte či budete mať pravdu a či nie. Nakoniec to musíte aj tak pozrieť druhýkrát a dávať pozor a sledovať. Takže ak ste nútený, svojou hlavou, pozrieť film ešte jeden a viackrát, tak ten film má niečo do seba. Silnejšie 4 hviezdy ()

3logix 

všechny recenze uživatele

Film začína skvelo a pútavo...ale približne od polovice sa to zvrháva takým neuveriteľným spôsobom, že každou minútou a každou ďalšou nezmyselnou pribrzdenou hluchou scénou sa to degraduje stále viac a viac... Nakoniec je z toho len posplietaná dvojhodinová kravina, na konci ktorej nie je ani žiadne relevantné rozuzlenie... Neviem sa ubrániť pocitu, že scenárista ani režisér v polovici tohto skvostu ešte nevedeli aký to bude mať vlastne koniec... ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Zasa som raz naletel na tunajšie hodnotenia slepých fanúšikov filmu. Keby som si len tak pamätal, žeJamin Winans je autorom príšernej pičonudy "Ink", nikdy by som si Frame nepustil. Mea Culpa - idem si pozrieť radšej to. ()

Jarmila68 

všechny recenze uživatele

lidičky nenechte se odradit pomaloučkým až nudným začátkem rozhodně vydržte,myslím že budete vejrat co z toho bude:-)velmi oceňuji nápad ten je dobrej,ne je super!!!Lecos bychom asi udělali jinak,ale my v tom nejedem:-( ()

Elkim 

všechny recenze uživatele

Hudbu složil, slova napsal. Jamin Winans opět zplodil sakra dobré mistrovské dílo, které jako u Inku málo kdo pochopí. Víme, co se doopravdy děje, když tvoříme? V jednom se shodují všechny duchovní zdroje. Myšlenky mají tvůrčí moc. Co když fantazie není fantazií ale součástí našeho vnitřku a fantazií jen nezůstane? Co když tvoříme realitu, život a hmatatelný svět na jiném místě? Jsme pak odpovědní za to, co vytvoříme? Jistě. Tvořili bychom kvanta násilí, utrpení a temnoty, kdybychom věděli, že tvoříme realitu? Jamin Winans zde pokládá zásadní a velmi důležitou filozofickou otázku, na kterou není třeba odpověď. Je jen na každém z nás, zda si svůj vnitřní bordel zvládneme přetvořit na světlo sami v sobě a nebo jej jen pustíme ven, na papír či na kinofilm aby nás neroztrhal a nezabil. ()

SpeedShot 

všechny recenze uživatele

Tak takhle složitý film na pochopení jsem již dlouho neviděl. První půlku jsem nechápal, o co jde. Ve finále se to začne vyjasňovat, a pak film dává i smysl. A z obávaného nekvalitního filmu se vyklube nečekané překvapení ve formě zvláštního pojetí. Předpokládám, že ho spousta lidí vůbec nepochopí, doufám, že já ho pochopil, jelikož to nemusí být fakt :D. Hmm,... opravdu zvláštní... ()

BTBAM 

všechny recenze uživatele

Přijdu domů, pustím si televizi a dívám se na seroš, za několik hodin se mi televize sama přepne na hlavní postavu seriálu, sedící v pokoji a... Je dost divné, že toto opravdu přišlo ze startu zvláštní jenom jednomu z protagonistů, osobně bych se asi zachoval stejně a myslel si, že jsem napíchnutý (protože jak by to bylo jinak možný, že jo)... Film je jak příběhově, tak vizuálně dost hravý, zvláště ke konci, jenom mi do hlavy opravdu nejde pár věcí. Trochu mě mrzí, že tvůrci se nám nakonec rozhodli odhalit, že jen jedna realita byla ta správná, opravdová a ta druhá byla pouze fikce, možná by větší prdel byla, kdyby ani jedna nebyla pravá a nakonec se obě zhroutily a my si jen mohli říct, co za tím jako bylo a hlavně klasické PROČ?... No, jdeme dál, snad mě Winans překvapí i příště. SPOILER ALERT: Absolutně nechápu, že po zapálení scriptu se v tom fiktivním světě rozpadly všechny ostatní postavy, kromě té ústřední a že ten "svět" se hroutil tak strašně dlouho. ()

space weaver 

všechny recenze uživatele

Jamin Winans je zjevení v nudách dnešní scifi a mystery. Při sledování The Frame jsem propadl jeho audio/vizuální hypnóze a užíval jsem si každý další záběr s absolutní oddaností. Respekt! Za mě 100% ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Miluji ty filmy u kterých se dvě hodiny motáte v prapodivném bludišti, kde absolutně netušíte co a proč na Vás čeká za dalším rohem a po dvou hodinách se dostanete k cíli jen proto, aby jste zjistili, že jste opět na začátku. A je jedno zda to nazvete mindfuckem nebo myšlenkou autora " Mysli si co chceš já na tebe seru".Výborná, hudba, scénář, režie. Výborný Jamin Winans. No a mně nezbývá nic jiného než si někde obstarat Ink. ()

flegmos 

všechny recenze uživatele

Prijemne prekvapenie. Menej znamy herci su pre mna v tomto pripade plusom. Cely tento film je akoby z ineho paralelneho vesmiru kde sa tocia taketo filmy. Chcem ich vidiet viac. ()

vilis_11 

všechny recenze uživatele

Skoro Matrix trochu jinak. Jenom jsem čekal kdy mi někdo zamává z obrazovky a od té doby kontroluju všechny podivné pány, tlačící své kárky po Ostravě. Uvěřitelné a deprimující romantické sci-fi drama, které si klade vyšší otázky. ()

zeKocourek 

všechny recenze uživatele

Určitě jste si už někdy položili otázku: "Co kdyby byl 'Dům u jezera' trošku mixlej s 'Truman show' a experimentálním studentským filmem se špetkou existenční krize? Say no more, je tu The Frame. Jinak celkem zdařilá béčková scifárna, která pokulhává na věcích na kterých béčkové filmy běžně pokulhávají. Herecké výkony místy nic moc, hudba někdě taky úplně nesedí (autorovo rozhodnutí napsat si ke filmu vlastní hudbu sice chápu, ale ocaď pocaď) a je to zbytečně moooc dlooouhýýýýý... Zatím 61% a chci to vidět určitě ještě jednou. ___ ()

Honza2211 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si říkal to vůbec nemusí být špatný „béčkový“ film! Zní to jako zajímavá kombinace krimi, příběhu s mysteriózním nádechem a psychologickou zápletkou. Snad nezklame. Tak jsem si jej pustil. A skutečně první polovina filmu na mě působila přesně takovým dojmem. Zajímavý příběh, který nezklame a zaujme. Hlavní děj se točí kolem muže a ženy. Chlapík kolem 30ti, který se zapletl s mexickým gangem a záchranářka-žena. Mysterióznost je spjatá s TV a proplouváním dvou realit. Víc neprozradím. Je tam totiž vynikající, strhující a napínavý konec. Nemyslím jen samotný konec, ale celých posledních 30 minut. Celý příběh eskaluje naprosto fascinujícím a nečekaným způsobem, který kvalitu filmu zvedne na 100%! A to přesně v momentě kdy jsem si říkal no možná dám 60%.. Takhle naprosto jasných a zasloužených 80%. Stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

Reklama