Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel Šíp vás v přímém přenosu provede slavnostním večerem z Divadla na Vinohradech, v němž budou populárním osobnostem televizních obrazovek předány ceny Týdeníku Televize za rok 2012. V letošním roce probíhá již 22. ročník populární ankety Týdeníku Televize TýTý, ve které televizní diváci a čtenáři Týdeníku Televize hlasují v kategoriích Osobnost televizního zpravodajství, Osobnost televizní publicistiky, Osobnost televizní zábavy, Sportovní moderátor, Herec, Herečka, Zpěvák, Zpěvačka, Pořad roku a Seriál roku. Během finálového večera bude vyhlášena kategorie Objev roku, o čemž rozhodne SMS hlasování diváků v průběhu přímého přenosu. I tento rok vyhlásíme osobnost, která vstoupí do Dvorany slávy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jakej Klíma, vy zmrdi? Kam ráčil dát náš národ vkus? Komu jste to zasírali své hlasy? Cože? Jakožecože? GOŤÁK, NE?!!! To má být absolutní vítěz!!! Kadlík teď doma pláče Ivce do intimky - a je to vaše chyba!...... Číp nasadil lepší čípek ze své sady humorů, to přiznati mohu, ovšem za potupu pro Božského Mistra nevídanou nemohu dát hovnocení vyšší. Ty vole, nějakej Klíma nemytej prej, šťouravej, baypassovanej..... ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Za Voštěpa snad i čtyři a ač se nemají do hodnocení zakomponovávat výsledky ankety, pak z homosexuálního liliputa Brzoboháče a Zjeva roku jsem nablil tři vědra (o partičkách a mumiích nemluvě), takže za tři. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Karel Šíp je jeden z mála moderátorů, kterému vydržel humor několik desetiletí, aniž by ten vtip zatuchl a vyčpěl. Nepřísluší nikomu z nás hodnotit tady výsledky ankety, ale opovržení nad vkusem šesti set tisíc diváků vyjádřit musím. Zařadit Michala Davida mezi zpěváky a Danu Morávkovou mezi herečky je výsměch všem skutečným umělcům a všem divákům, kteří mají alespoň špetku vkusu. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tytyty, dududu!!! A máte ušetřený čas dívat se na deset stále stejných ješitných celebrit, které se přetahují o zamaštěné zrcátko. Děsná scéna + mimozní Šíp + pokleslá a nedobře udělaná show = 0% ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Šíp jako vždy výborný, jeho peprné poznámky jsou víc než trefné. Rozhodně to bylo lepší než takový Český lev nebo Slavík. A navíc takový orchestr jsem v živém přenosu ještě neviděl. Písničky sice letité, ale pořád milé. Musím říct, že mě to celkem bavilo. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Příjemně strávený večer, především díky moderátorskému umu Karla Šípa, oproti škrobenému projevu loňských pseudomoderátorek a pseudobaviček (zapomnětlivým připomenu, k stolku moderátora se loni bůhvíjak protlačily feministka Čvančarová a protekční "neumětelkyně" Kostková), vítané osvěžení. Škoda jen těch děkovaček plných laciného sentimentu a trapného odkazovaní na dětičky celebrit, které už můžou jít spinkat, maminka popřípadě tatínek už to má doma. Jo, a na to pochlebování "božskému Kájovi" už byste se mohli také vys**t. 55% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Já vím, že by se do hodnocení těchto druhů pořadů neměly započítávat samotné výsledky ankety, ale ať mi nikdo netvrdí, že absolutním vítězem se stal pan Klíma. Jinak ovšem gratuluji všem vítězům (hlavně Partičce), přenos měl celkem úroveň, pan Šíp jako vždy skvělý. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Díkybohu, že stejně jako loni TýTý vysílá ČT a tak jsem se nemusela nudit u reklam a nemusela jsem poslouchat trapné vtipy některého z "nováckých" moderátorů. Karel Šíp byl sázka na jistotu, pobavil a nezklamal, zkrátka super. Výsledky ankety snad raději komentovat nebudu, protože až na pár výjimek (Vyprávěj, Freimanová, Partička, ...) to byl docela děs (co sakra dělá Michal David v kategorii zpěváků?!) a hudební vložky absolutní nuda. Ale jinak, hlavně díky moderátorovi, to bylo docela fajn. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

TýTý hodnotím velmi vysoko, jde pro mě o jakousi skutečně polo-prestižní záležitost pro herce, zpěváky a další. ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

"To je v prdeli - Karel Šíp!" hláška večera. Bára Basiková s dolíčky - ruleeez! I když si myslím, že si to mohla takhle veřejně odpustit. ()

mokrasek 

všechny recenze uživatele

Karel Šíp coby moderátor tentokrát sprostý jako dlaždič. Trochu vzruchu snad přinesla jen duetová cucačka Basikové s Kolářem. Když jdete na plac, tak před tím alespoň nechlastejte. Prospěje to vašemu vkusu. Děkujeme. ()

santa331 

všechny recenze uživatele

Po roce opět podařený slavnostní galavečer, který uváděl opět skvělý Šíp. Přesto ale musím uznat, že začátek byl dost nudný a v jednu chvíli se mi zdálo, že budu přepínat - no a konec byl zase moc urychlený. Co se týká vizuálního provedení, tak musím říct, že celý večer byl ve stylu velkolepých cen jako jsou: Oscar nebo Grammy.A na závěr jedna velká pochvala za uvedení českých písní narozdíl od minulého ročníku, kdy nezazněla ani jedna česká skladba. ()

Reklama

Reklama