Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

T2 

všechny recenze uživatele

skvelá práca s príbehom a odkazmi na iné filmy, opäť silné dobrodružstvo, zábavnosť, skvelé /100%/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Úvod láká na styl a humor (Ježeček!), kterým se tento kraťas ovšem nevydá, protože se tvůrci rozhodli "horrorovou" linku utnout již po nějakých sedmi minutách a zakotvit raději ve standardním průběhu Příběhu hraček. Tedy zloun co prodává odcizené hračky a společná akce na záchranu a... A však to znáte, vždyť jste to již v podání Woodyho a Buzze viděli bezpočtukrát. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Angus MacLane | Hudba: Michael Giacchino | Štúdio: Walt Disney, Pixar | Ocenenia: Annie Aw - Animácia, Réžia, Scenár. Spolu - 6 výhier a 10 nominácií || Svižný krátkometrážny animáčik, ktorý sa drží svôjho názvu asi len tretinu metráže, potom sa to premení na klasickú Toy Story rozprávku o "dostať sa z bodu A do bodu B". Nič to ale nemení na tom, že je to jeden z tých podarenejších krátkých príbehov. 75% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Stylový kraťas plný odkazů s oblíbenými hrdiny z Toy Story. Padouch je klasický a předvídatelný, ale jeho všežravý ještěrčí kámoš je super. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka se strašidelným podtextem, který tomu dává milou atmosféru hlavně v okolí Vánoc. I na kratší verzi Toy Story to má dobrý příběh. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tieto dlhšie Toy Story animáky ma bavia viac ako tie kratšie. Hlavne sa to ma kam rozbehnúť a čo ponúknuť ako v tomto prípade. Hororový príbeh zaujal, priestor pre štýlovú akciu a dobre nápady opäť nechýba (bezruký Carl Dillon Weathers s Predatora pobavil) a ako celok je to kvalitne rovnako dobre ako film. 90% - 5* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jednak som od halloweenskeho dielu čakal viac ako ďalšiu videohernú akcu a po druhé, prečo to preboha v druhej polovici skĺzlo k neokrôchanej vykrádačke druhého dielu? Má to svoje momenty (ježkove komentáre, PEZ, ako vždy famózny Rex), no celkovo je to zabudnuteľný priemer. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Povedený dvacetiminutový kraťas ze světa Toy story, který servíruje děsuplnou hororovou zápletku plnou chybějících rukou, veleještěrů a stísněných prostor. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kočka? Kočka! Co je to za horor?........... No, zas takový horor to není. Toy Story 3 bylo strašidelnější. Tohle je spíš velká sranda s trochou napětí. Nejlepší a nejděsivější je scéna s Jessie "pohřbené" v krabici. A je to moc krátké, určitě by to dalo na celovečerák. CITÁT - Hádám, že teď přijdou titulky........ ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dobrý kraťas tématicky vykrádající druhý Toy Story, ale i přesto milý a vtipný. Když už ale má jít o strašidelný speciál, mohli tvůrci klidně trochu přitvrdit. V druhé polovině se sklouzává do klasických kolejí, což je škoda, protože začátek byl v rámci této série nápaditý. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Toy Story of Terror začíná ve chvíli, kdy se rodině malé holčičky (zapomněla jsem její jméno, sakra) rozbije auto a rodina (i s kufrem plným jen hraček) se musí ubytovat v opuštěném motelu, jehož majitel je takový... divný... Scéna á la Psychosu supr, postupně mizející hračky jsou opravdu strašidelné. Vlastně jde o povedenou hříčku o ztrácejících se hračkách. Nehloupé, vtipné (ať žije ježek!!), leč nic nového nepřinášející. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý diel, aj keď úvod navnadil a koniec filmu to pokazil. Ale ako vždy, všetko zachránil Rex a ježkové komentáre. 72% - 4*. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

V krátkém halloweenském příběhu staré známé partičky Woodyho (Tom Hanks) a Buzze Rakeťáka (Tim Allen) se kupodivu ke slovu dostává mnohem více třetí známá hračka v podobě drzé kovbojky Jessie (Joan Cusack). Její fóbie z uzavřených prostor je klíčovým faktorem celého příběhu a postupné překonání tohoto hendikepu pomůže zachránit své kamarády. Příběh se tak vcelku výjimečně nezaměřuje na co největší procento hlášek a legračních scén, ale spíš ukazuje, jak je možné díky pevné vůli posouvat své běžné limity. I přesto není nouze o vtipné momenty (ježkova sóla jsou svým břitkým humorem naprosto dokonalá), i když bránici si tentokrát divák moc nepotrhá. Za inteligentní příběh, zajímavé (staro)nové postavičky a i za všech okolností pozitivně naladěné duo Woodyho a Buzze, nemůžu jinak, než hodnotit nadprůměrně. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od halloweenského dílu čekal větší strašidlákování, než standardní zachraňovačku v podání Buzze a Woodyho. Ne vždy jde o těžký psychologický úder alá Toy Story 3. 60% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ale jo, každá hračka z té povedené partičky může mít vlastní příběhovou linii a svůj prostor. Důkazem toho je kovbojka Jessie, která musí překonat krabicovou fóbii. Pan Bondlinka moc hezky hláškuje. Jsem netušila, že je až takle protřelý fanoušek hororů, ale já tohle dělám taky a tvářím se u toho taky úplně stejně. Takže mi ta hračka nastavila zrcadlo, potvůrka jedna. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Podle názvu a plakátu bych čekala strašidelnější podívanou ve stylu halloweenských epizod "Simpsonových", ale v tomto kraťasu se dočkáme obdobného příběhu jako ve druhém celovečeráku o Woodym a Buzzovi. Pohodička na jedno zhlédnutí, která pobaví hlavně v detailech (mě dostala zvracející PEZ figurka ;)). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pobavilo asi viac ako celovečerné časti príbehu sračiek. Čas dostatočne dlhý na to, aby odviedol pozornosť detí k tomu,aby ste stihli dokončiť upratovanie či varenie a zároveň nie tak dlhé aby ich to začalo nudiť... ()

Reklama

Reklama