Reklama

Reklama

Mickey's Grand Opera

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie / Muzikál
USA, 1936, 8 min

Obsahy(1)

V tomto díle se z Mickeyho stává vážený dirigent, který má na povel celý orchestr, kačer Donald si tu zazpívá operu se známou slepičí pěvkyní a Pluto vede jako vždy soukromou válku - tentokrát s kouzelnickým kloboukem. (Estrellita)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele

83. diel zo série Mickey Mouse - Mickey ako dirigent, Donald ako herecké nemehlo a Pluto ako veľmi neposlušný pes. Celé sa to ako inak skončí zbortením pódia. Jednu podarenú scénku by som ale vypichol - keď Pluto má vidiny o králikoch v kúzelníckom klobúku a pre istotu ešte otvorí raz jedno oko, či sa mu to iba nesníva - z klobúka vykukne hneď dvojica králikov. 60% ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

U té kvokací scény jsem se výborně pobavila, vlastně celé to bylo docela vkusně vtipné, ale něco tomu chybělo... A já vlastně ani nevím co. Každopádně můj pocit je tak na 60%. ()

Vampyre 

všechny recenze uživatele

Krátka rozprávočka, kde myšiak Mickey diriguje orchester v ktorom si zahrali Clarabelle Cow a Horace Horsecollar. Clara Cluck a Donald spievajú operu. A pes Pluto má počas toho problémy s kúzelníckym klobúkom. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Mickey už raz (teda viackrát) dirigentom bol. Už v The Band Concert sa ukázalo, že veľmi nemá rád ak ho niekto vyrušuje a kazí mu koncert. Väčšinou je to Donald a tentoraz sa k nemu pridal aj Pluto, ktorý má zjavné problémy s kúzelníckym klobúkom. Objaví sa tu aj dvojica Clarabelle Cow a Horace Horsecollar a taktiež aj sliepka Clara Cluck. Tí celý ten chaos dopĺňajú a koniec je tiež robený podobným štýlom ako u The Band Concert. ()

Reklama

Reklama