Reklama

Reklama

Případy 1. oddělení - Série 3

(série)
Česko, 2022, 13 h 14 min (Minutáž: 53–70 min)

Hrají:

Ondřej Vetchý, Juraj Loj, Filip Blažek, Petr Stach, Barbora Bočková, Miroslav Vladyka, Miroslav Hanuš, Ondřej Malý, Sabina Remundová, Lucie Štěpánková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Základní tým 1. oddělení se znovu pouští do práce. Všichni jsou o šest let starší. A v jejich oboru se mnohé proměnilo. Pachatelé jsou sebevědomější, odolnější. Moderní technologie proměňují chování společnosti. Facebook, WhatsApp, Instagram, YouTube, nástup internetové kriminality… Policie je teď spíše jako firma. Manažerský titul MBA je víc než kriminalistická praxe. Porady po Skypu, elektronické knihy jízd, excelové tabulky na vše. Staré se potkává s novým. I ke známým vyšetřovatelům se připojují nové postavy, jejich charaktery se vyvíjejí, vznikají nové vztahy a animozity. (Česká televize)

(více)

Diskuze

callix

callix (hodnocení, recenze)

To je hrozný. Je pondělí a Případy 1. odd. nejsou, béééé :(

Vltaava

Vltaava (hodnocení, recenze)

Pořád nevím, čím to je, že ta poslední řada je herecky nejslabší. Blbě hraje i Vetchý, a to jsem ještě neviděla. Jestli je režisér mermomocí tlačil do něčeho, co nechtěli ... co samé u ostatních, Pražák, Korejs - totálně jiní lidé. Figuru slovenského herce i nové herečky (nevím teď zaboha, jak se jmenují herci ani figury) jsem nakonec po počáteční nesympatii vzala na milost, hlavně kvůli tomu, že se oba vyvinuli do lidí, kteří sympatizují s Kozákem:-).  A ta Kozákova dcera, acho joo... Asi jsem si totálně oblíbila první sérii, a tuhle změnu charakterů nedávám. Hlavně tak nějak nevím, proč se tak změnili...A vůbec mám na konci série pocit, že to možná bylo celé natočeno hlavně proto, aby se ukázalo na policejní vedení, co je to za snůšku blbů.... sice to jistě nikdo oficiálně nepotvrdí, ale za mě jsou pravděpodobně i ve skutečnosti stejní. Hlavně koukají na to, jak oni sami vypadají, ale že těm skutečným policajtům hází klacky pod nohy, a podrazí je všude, kde to jde, to bude asi holá skutečnosti. Vždyť policajti odcházeli hromadně pryč, nejen obyčejní, ale i ti zkušení...a vedení to nevadilo, ba snad naopak byli rádi, že se schopných zbavili....proč asi.

lukisek179

lukisek179 (hodnocení, recenze)

Kozák v posledním dílu nejspíše odejde od policie.. takže toto je asi opravdu poslední série případů... 

callix

callix (hodnocení, recenze)

A.MacGyver

Jojo, přesně. Ale bylo zase zábavný, jak se krásně vyměnily role, když třeba Korejs otravoval Kozáka kvůli tomu kalendáři, třeba jak byli za výslechovým zrcadlem a Kozák na něj vyjel, tak mi přišlo, že to kdysi bylo přesně obráceně :)

A.MacGyver

A.MacGyver (hodnocení, recenze)

Nějak se mi nelíbí totální změna charakteru Pražáka a Korejse. Stará chemie je pryč... Ale stále lepší než kriminálky alá TV Nova :) 

na příspěvěk reagoval callix

ChickenPate

ChickenPate (hodnocení, recenze)

Dokázal by mi někdo zdůvodnit, proč je posledních 15 let takovou módou do českých filmů a seriálů dávat herce a herečky slovenské národnosti? Mám určité pochybnosti o tom, že by na pražské kriminálce pracoval Slovák, který tu podle přízvuku určitě od dětství nežije.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, eleonnore

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama