Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zavražděná dívka v přízemním bytě nájemního domu. Operativci pražského 1. oddělení pátrají, který z mužů v jejím okolí má na její smrti podíl. (Česká televize)

Recenze (26)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nech ho v tom vycachtat, vole. Zaslouží si to, hajzl." Policajti se snad nikdy nenaučí mluvit slušně a to ani ti elitní s tituly před i za jmény. Ale to nevadí, protože z toho je právě cítit ta autentičnost. Další pravdou je, ředitel chce vždycky výsledky a nenechá lidi pod sebou dělat pořádně svou práci. To je taky fajn. A ještě je dobré poučení, že pečlivost, schovávání účtenek a šetřivost nejsou v případě vraždy tím nejlepším alibi. Jenom mi trochu vadí, že se do toho musel opět obout rybařící major Plíšek, kterého na dovolené rozčílil novinový titulek. Myslím si, že tu analytiku by zvládl i kdokoli jiný. Třeba Víťa Sršeň z Baham. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tomto diele je zaujímavý časový odstup a s ním spojené hodnotenie. Bezprostredne po pozretí som nadelil štyri hviezdičky. S odstupom času si na celú epizódu len sťažka spomeniem. S pomocou spolukomentátorov si predsa len v hlave dej akosi vybavím. Avšak už sa mi zďaleka nezdá tak príťažlivý ako po jeho ukončení. Skôr sa to približuje tuctovej, štandardne dobre zvládnutej, no nijako výnimočnej epizóde krimiseriálu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Trošku předvídatelná, ale rozhodně dobrá zápletka s vraždou na objednávku přes několik prostředníků řadí tento díl k těm povedenějším. Tedy až na ten pohádkový závěr, ve kterém přiměli podezřelého k doznání, ten mi přišel hodně nepravděpodobný a divný. Ani se mi nechce uvěřit, že to takhle ve skutečnosti skutečně bylo. Tam cítím významnou dramatizaci. [70 %] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečná trojice pachatelů – (Zdenek Bruthans, Martin Rež, Pavel Kapoun) dostali nakonec shodně 15 let, nicméně touto dobou už jsou na svobodě – život mrtvé ženy jen kvůli tomu, že si chtěl z jejího bytu udělat kancelář…Ač e to smutné, tenhle seriál se mi „líbí“ čím dál víc a musím uznat, že se tvůrcům povedl. Většina případů jsou hrůzostrašné, co se hereckých výkonů týče – jsou dobré – pobavila Aneta Krejčíková a pomluvení staré Sršňové u cestovek. Přesto už tu byli zajímavější díly a proto ač nerad dávám průměrné ohodnocení… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPOZORNĚNÍ: V následujícím textu se mohou vyskytovat expresivní výrazy, jež by mohly vadit všem těm, kteří nesnáší vulgarismy, a které by mohly ohrozit mravní výchovu dětí (i když zrovna o tom si myslím své). Ten pán, jenž byl za celé to svinstvo zodpovědný, byl přesně tím typem člověka, na něhož používám označení zkurvený zmrd. A zkurvený zmrd je přesně tím jedincem, pro kterého mi slovní spojení humánní zacházení (chování) zní jako nesmyslný blábol a já podvědomě sahám po předmětech jakými jsou například kleště, nebozez, rašple, jehly, elektrická vrtačka a podobně. Jedenáctá epizoda mi vytočila budíky do červených hodnot, a když to už, už vypadalo, že se uklidním, přečetl jsem si tu sračku o výši trestů a odvolacím řízení a vzteknul jsem se podruhé. A teď nevím, jestli to bylo zásluhou tvůrců nebo naší sluníčkářskou justicí. Asi za tím bude obojí, ale justici oceňovat nebudu a ten plný kotel věnuji tvůrcům. / Poučení: Pokud navštívíš profesionální obšťastňovačku, můžeš za své peníze dostat i něco navíc. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Domrhal jste, pane Mrha, už jste domrhal." Je až mrazivý, jak je to pravdivý v tom, jak ten nahoře nemá absolutně šajn, jak to funguje dole. A tak je úplně jedno, že tahle kriminalistická pohádka, bez ohledu na to, jak je nebo není založená na skutečným případu, jindy pokulhává. V roce 2013 jsem ještě prd věděl, ale dneska si tu pohádku o to víc užiju. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

......asi najlepšia tu bola Sabina Remundová.....výnimočne dobre jej sadne daná úloha,výborne ju hrá v každej časti.... a pritom úloha malá....prvýkrát som ju zaregistroval ako dobrú herečku...asi ozaj bude po mame....a ja som sa doteraz mýlil :) ...... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Způsob motivování pachatele k přiznání byl sice poněkud nestandardní, ale z případu jako celku mrazilo. Ještě, že v týmu jsou vtipálci. Ubohá byla dnes nejen zavražděná, ale také paní Sršňová, respektive oběť jejího hněvu. Věty, jež vypouští z úst mjr. Kozák, se dají tesat do kamene. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl plný vyšetřování vraždy mladé dívky, která je nalezena v činžáku a detektiv Martin má od začátku svého "favorita". Cesta k němu bude trnitá, ale i za pomoci do důchodu se chystajícího Václava se podaří odhalit nejen vraha, ale dokonce i zadavatele vraždy. Další z řady parádně detektivních dílů, kde akce nehraje roli a přesto je o napětí postaráno. PS: paní Sršňové bude také potřeba hodně vysvětlovat:-) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi jasný, že Víťa tu má bejt takovej outsider a otloukánek, ale v tomhle díle mě docela štvalo, jak si z něj bezdůvodně dělaj srandu. Takhle podělaná dovolená by mě docela naštvala....Samotný případ za mě patřil k těm slabším. Každopádně to ulíznití vlasů, to bylo dokonalý :) Přesně to vystihlo ten charakter pachatele. "Domrhal jste, pane Mrha" ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tá finta na konci bola perfektná, len v praxi by to možno takto jednoducho nefungovalo. Ale inak je prípad výborný, aj s málo podozrivými sa dá urobiť veľké divadlo a zamotať prípad. –––– Ono jim musíš ukázat, že ty jejich cesty jsou slepý. Pak půjdou po ty tvý. A ty budeš mít pravdu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ vraždy podnájemnice, který se reálně táhne dodnes. Objednavatel vraždy si odseděl jen deset let, a tento týden ( 14.3.2016) maminka té zavražděné na tom dobytkovi teprve teď vysoudila odškodné tři miliony. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě slabší díl. Bylo v něm méně Bolka Polívky, který se mi v tomto seriálu moc líbí (kromě Ondřeje Vetchého a Miroslava Vladyky). A dost mi vadilo, jak si kolegové dělají neustále legraci z Víti. Tohle už bylo hodně přes čáru. ()

Reklama

Reklama