Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden mrtvý a jeden těžce zraněný student na pražských kolejích. Šlo o vzájemnou potyčku, nebo rasový zločin? Známý případ z konce devadesátých let ukazuje, jak zásadní může být rozdíl mezi pohledem veřejnosti na zločin a skutečnými příčinami toho, co se stalo. Epizoda druhé série kriminálního seriálu Případy 1. oddělení popisuje vyšetřování vraždy s rasovým podtextem, která rozpoutala mnohatisícové demonstrace. (Česká televize)

(více)

Diskuze

JanCarlos

JanCarlos (hodnocení, recenze)

designer

Může být ještě někdo větší ubožáček, frustrovaná, hloupá a omezená nula než ty? 
Ne. Nemůže. Cenu pro idiota roku s přehledem vyhrává uživatel designer. 

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

designer

Ja by som to nehrotil, skôr či neskôr by sa to v seriály objavilo aj tak... Aspoň sme dostali celú časť s Landou :D

designer

designer (hodnocení, recenze)

časť vytvorená na súčasnú politickú objednávku - všetko šlape podľa Sorošových mimovládok - tú posratú politiku korektnosti a posratosti z farebných nadludí, čo majú výnimky zo zákonov, sú protežovaní, hájení - ako chránená zver. A o tomto bola aj táto časť - fuj. Chcelo sa mi z toho skutočne vracať !

Inak tento seriál mám rád. Ale už choďťe s tými estrádami - LGBT a černoško-moslimsko-židovskými avantúrami do prdele !!!! Tu žijú biely - a aj budú. NEchceme tu žiadne podporovanie a vykrmovanie pijavíc a príživníkov. Štát sa nevie postarať ani o dôchodcov, invalidov a chorých - našich!

na příspěvěk reagoval Sepp37, JanCarlos

Westbam

Westbam (hodnocení, recenze)

nezlobte se na mě, ale ten herecký výkon vraha u výslechu (Štěpán Kozub), to bylo teda něco, nechápu jak to zahrál..Ondra Vetchý tam proti němu působil jak komparsista

na příspěvěk reagoval MartinezZ

vodnicka

vodnicka (hodnocení, recenze)

Ta epizodka s Korejsem už byla hrozná minulou sezónu, dojmy z této episody mi opravdu zkazila. Zatím tři.

Reklama

Reklama