Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školák zabitý v pražském parku. Šlo o oběť pedofila? Nález chlapeckého těla v pražském parku zavádí kriminalisty z 1. oddělení do prostředí pedofilů, pro něž je Praha levnou a bezpečnou destinací, a do prostředí homosexuální dětské prostituce, která s nástupem internetu zažila zásadní změny. (Česká televize)

Recenze (35)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predchádzajúce časti postavili laťku hodně vysoko a teraz sa odvážne tvorcovia chytili aj takéhoto nechutného prípadu. Nechutného z viacerých strán a pritom z toho nevznikol ani náhodou nechutný film. Ťažko výsledku aj uveriť, nieto ešte o ňom uvažovať pri vyšetrovaní. –––– Psychiatrii nech klukům, někdo by si tě mohl splést s pacientem. –––– Rostla támhle. Přišlo mi to takový, zajímavý. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se případu týče, z nové série jde asi zatím o nejděsivější, ale pro mě zároveň i nejlépe zpracovaný. Z pachatele člověku naskakuje husí kůže a na vyšetřovatelích je vidět, jak jim vše, čeho se dopátrali, je odporné. Snad se mi i tento díl líbil proto, že Korejs dostal méně filmového prostoru a díky tomu jsem se mohla soustředit na děj a neskřípat zuby nad jeho povýšeneckou stupiditou.......a stejně to nemohu překousat, jestli to na vedoucích postech našich krimi složek vypadá takto...... ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač jednotlivé epizody seriálu nekomentuji, zvláště když jsem ohodnotil a okomentoval celý seriál, tentokrát musím. Dnešní díl mi totiž nejde z hlavy. Šel z něj takový hnus, že ještě asi pět minut jsem seděl a koukal do zdi. Skvěle zahrané, ten kluk-vrah "prostě mi to přišlo zajímavý", slizké existence pedofilů, prostě mi z toho není dobře. Berte to jako 5*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jakožto nejlepší uživatel této databáze musím konstatovat, že tohle byl dosud rozhodně nejlepší díl. Svět úchyláků a všemožně deviantních psychopatů prostě zbožňuji a zde si s tím tvůrci vskutku vyhráli. Skvěle tato epizoda dokázala kombinovat drama s humorem, respektive skvěle humorem prokládala dramatické scénky. Tlustý starý sklerotik neměl nejmenší chybu. Také konečně nějaká ta vraždička dítěte, které vždy slibují moře zábavy. Samotné rozuzlení pro mě bylo záhadou nezvykle dlouho, ale z hlavních 3 podezřelých mi neseděl vůbec nikdo, takže to bylo takové příjemné kriminální dumání po většinu epizody. Jinak ten Němec vypadal úplně stejně jako demagog Víťa Klusák. [90 %] ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chmela hraje takového hajzla a křiváka (s tím fakt chceš pracovat), ale on to hraje tak dobře, že bych snad i věřila, že je takovej i ve skutečnosti (otázka: není?). Fuj. Jinak velmi dobrá epizoda, jen herectví toho chlapce, Zdenka Bařinky (obzvlášť ten jeho meltdown při výslechu) mi nepřišlo příliš přesvědčivé. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Vyšetřovatelé uvádějí, že oběť neměla počítač. V bytě, kde s matkou oběť bydlela, se však počítač nacházel. (sator)
  • Když Kozák (Ondřej Vetchý) vyklízí kancelář, neúspěšně se pokouší obléknout sako uniformy, kterou nikdy nenosil. Josef Mareš podle svých slov uniformu Policie ČR nikdy ani neměl. Při svém nástupu k policii r. 1990 nafasoval ještě zelenou komunistickou. Až ke konci kariéry mu nabídli ušití slavnostní uniformy, což s díky odmítl. (melica)
  • Když plk. Vladimír Jeřábek (Igor Bareš) naleje majoru Kozákovi (Ondřej Vetchý) whiskey, je tekutiny ve sklence málo, avšak po záběru na telefon tekutiny výrazně přibylo. (PK Ivanhoe)

Reklama

Reklama