Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školák zabitý v pražském parku. Šlo o oběť pedofila? Nález chlapeckého těla v pražském parku zavádí kriminalisty z 1. oddělení do prostředí pedofilů, pro něž je Praha levnou a bezpečnou destinací, a do prostředí homosexuální dětské prostituce, která s nástupem internetu zažila zásadní změny. (Česká televize)

Recenze (35)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl druhé série. Výborný díl. Kozák je na čas převelen, přesto se aspoň částečně zamotá do případu mrtvého dvanáctiletého chlapce nalezeného v parku. Parádně sestavený díl z osudů na krimi oddělení a případu homosexuálních praktik náctiletých. Napětí až do konce vlastně i bez dějového napětí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vzrušuje se tím, že krade mužům drobné předměty a strká si je do konečníku, což ovšem není nebezpečné." Vítejte ve světě úchylů. Jeden podezřelý si strká do konečníku uříznuté varle, druhý si stolicí maluje kalhoty na hnědo a třetí je normální, úplně obyčejný německý pedofil. Tak to je přesně ten typ případu, na kterém bych chtěl stavět svou kariéru. Tentokrát je objektem vtipkování mjr. Plíšek, který nemá šetřit v ústavu, aby si ho tam nenechali, ani ve škole, aby si ho nespletli s pedofilem. Taky se mi líbil fórek s vysoko nastavenou laťkou, protože tu 2. série zatím rozhodně drží. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač jednotlivé epizody seriálu nekomentuji, zvláště když jsem ohodnotil a okomentoval celý seriál, tentokrát musím. Dnešní díl mi totiž nejde z hlavy. Šel z něj takový hnus, že ještě asi pět minut jsem seděl a koukal do zdi. Skvěle zahrané, ten kluk-vrah "prostě mi to přišlo zajímavý", slizké existence pedofilů, prostě mi z toho není dobře. Berte to jako 5*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jakožto nejlepší uživatel této databáze musím konstatovat, že tohle byl dosud rozhodně nejlepší díl. Svět úchyláků a všemožně deviantních psychopatů prostě zbožňuji a zde si s tím tvůrci vskutku vyhráli. Skvěle tato epizoda dokázala kombinovat drama s humorem, respektive skvěle humorem prokládala dramatické scénky. Tlustý starý sklerotik neměl nejmenší chybu. Také konečně nějaká ta vraždička dítěte, které vždy slibují moře zábavy. Samotné rozuzlení pro mě bylo záhadou nezvykle dlouho, ale z hlavních 3 podezřelých mi neseděl vůbec nikdo, takže to bylo takové příjemné kriminální dumání po většinu epizody. Jinak ten Němec vypadal úplně stejně jako demagog Víťa Klusák. [90 %] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pedofilie + dětská pornografie – dvě věci, ze kterých mi je na blití. Podobně to mám i u rodičů, kteří na své děcka totálně serou a jejím u prdele, co dělají a není pro ně důležité (nebo se nezajímají), kde tak najednou ti jejich haranti vzali tolik peněz. Svým obsahem dost nechutný díl, ale za to tvůrci nemůžou a jsem rád, že tohle nezůstalo nepotrestáno. Bylo mi líto „Kozáka“, že neschopnost a řitní alpinismus Korejse vyžral ON a musel být odklizen. V tomto dílu se ale objevila spousta hlášek či výpovědí, u kterých jsem se musel i pousmát (nejen co se strkání věcí do konečníku týče – ten starý úchylák to zahrál dobře), ale i výpovědi ožralého pedofila o sraní a posrání…a Blažkovy (Pražákovy) odpovědi…“Vykakaný z domova jste ne… Z hospodských hajizlů máte strach, ale onanovat před mateřskou školkou, to vám nevadí…" ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nevím, spousta rodičů běduje nad tím, že se jim děcka válí doma neustále přilepené k monitoru počítače nebo displeji mobilu, ale čtvrtá epizoda jasně ukázala, že pokud se dětem ponechá volnost, jsou mnohdy schopné sehnat si velmi slušně placenou brigádu. Holt je to hlavně o iniciativě. Už to nějakou dobu uzrávalo, ale teď už je jasné, že hlavním problémem kriminalistů z 1. oddělení nejsou ani tak pachatelé vražd jako spíš někteří jejich nadřízení, kolegové a nekalibrované teploměry. Jinak šlo o jeden z těch případů, které ve mně nevyvolávají nějaký zvláštní soucit s obětí, zato mě některé jejich momenty dokáží pěkně vytočit. Například ta matka byla přímo snová. / Poučení: Hlavní rozdíl mezi učitelem a pedofilem je v tom, že pedofil má ty děti opravdu rád. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plíšek (Boleslav Polívka) vyšetřuje nezletilého na služebně bez zákonného dozoru. Jakékoliv doznání i výpověď samotná by byla zneplatněna a policista by z toho měl  velký problém. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chmela hraje takového hajzla a křiváka (s tím fakt chceš pracovat), ale on to hraje tak dobře, že bych snad i věřila, že je takovej i ve skutečnosti (otázka: není?). Fuj. Jinak velmi dobrá epizoda, jen herectví toho chlapce, Zdenka Bařinky (obzvlášť ten jeho meltdown při výslechu) mi nepřišlo příliš přesvědčivé. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela drsný, čím vším si mohou děti vydělávat, a řekl bych, že zpravidla je impulzem nezájem jejich rodičů, a tedy i špatná výchova, jako tomu bylo i v tomto případě, kdy je matka naprosto katastrofální, a fotí si mrtvé dítě, aby následně hned zmizela na dovolenou. Tvůrci dokázali i takhle vážný díl poměrně odlechčit několika vedlejšími linkami s případnými podezřelými, kteří se svlíkaj u Víťy v kanclu, či nestíhaj domů na velkou. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predchádzajúce časti postavili laťku hodně vysoko a teraz sa odvážne tvorcovia chytili aj takéhoto nechutného prípadu. Nechutného z viacerých strán a pritom z toho nevznikol ani náhodou nechutný film. Ťažko výsledku aj uveriť, nieto ešte o ňom uvažovať pri vyšetrovaní. –––– Psychiatrii nech klukům, někdo by si tě mohl splést s pacientem. –––– Rostla támhle. Přišlo mi to takový, zajímavý. ()

Reklama

Reklama