Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud se nepodaří kriminalistům najít tělo pohřešované ženy, nelze vraha usvědčit z úmyslného činu. Pohřešovaná žena se zřejmě stala obětí vraha, který ji důvěrně znal. Přestože mají policisté jasné podezření na člověka z jejího blízkého okolí a jsou přesvědčeni, že žena je již po smrti, nenajdou-li její tělo, nemůžou vraždu podezřelé osobě spolehlivě dokázat. A pachatel to moc dobře ví. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Lékař Vladimír Mikuš byl za vraždu odsouzen na 14 let, propuštěn byl po 11 letech. Po propuštění pracoval opět ve své předchozí profesi. (sator)
  • O tomto případu hovoří bývalý kriminalista Jan Štoček ve 3. díle 2. série podcastů „Zloději životů“. Paradoxem je, že ve skutečnosti si vrah (podle Jana Štočka) odseděl pouhých 11 let a následně pracoval jako lékař – internista v soukromém zdravotnickém zařízení v Plzni... (a-ja)

Případy 1. oddělení (2014) (seriál)

  • V epizodě Totožnost (2014) přivezla dcera majoru Kozákovi (Ondřej Vetchý) jako dárek z Anglie podepsaný dres fotbalisty Defoea. V díle Tělo (2016) má Kozák tento dres vyvěšený ve své nové kanceláři obvodního velitele a v díle  Poslední případ (2016) jako nový šéf mordparty ve své kanceláři a současně zasedačce oddělení. (melica)

Případy 1. oddělení - Série 2 (2016) (série) (S02)

Reklama

Reklama