Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevypočitatelný lupič s pistolí ohrožuje celou Prahu. Dostihne ho policie, než přibude další oběť? Ani porovnání záznamů kamer z kasina, kde lupič s kuklou zastřelil první oběť, se záběry z dalších loupežných přepadení nedávají jasnou odpověď, zda jde o jednoho či více pachatelů, a podle čeho by bylo možné ho dopadnout dřív, než bude znova střílet. Další z mediálně známých kauz v seriálu Případy 1. oddělení. (Česká televize)

(více)

Recenze (32)

pirduch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá akce na pískovišti, Korejs a jeho hlášky taky dobrý,jen mne mrzí,že ten Rus nebyl z Karviný... Ale co mne občas irituje,jsou dvě věci:nápadně nenápadný sledovači či čekači v autě před barákem sledovanýho(2 chlapi co seděj hodiny v autě přece musej být nápadný), a pak jak všude v Praze dokážou hned zaparkovat-já bych asi hodinu jezdil kolem baráku a čekal,až se někde uvolní místo.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím se ještě pořád nevyřešila „vražda“ z minulého dílu, ale máme tu „lízače“ co přepadává herny a sazkové kanceláře a je blbý jak východní necky. Přestože jsem se u tohoto dílu nenudil a měl něco do sebe, poslední případy se mi líbili o něco více. Tady to místy přece jenom občas trošku skřípalo. Chmela (Vrána) začíná pomalu ukazovat, že možná nebude až takový kokot, jak jsem si o něm dosud myslel. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda přišla s dalším zajímavým případem a jako bonus přinesla nějaké ty nedodělky z předchozího vyšetřování. Výsledek těchto nedodělků mě sice příliš nepotěšil, ale ukázal mi alespoň neortodoxní vyšetřovací metodu, která sice pro svou finanční náročnost zřejmě nenajde širšího uplatnění, přesto se mi postarala o dobře zapamatovatelný zážitek, a ten u mě zase vyvolal vzpomínku na žhavení na Bejšovci. Nemohl jsem si nevšimnout, že je zásadový major Dušan Vrána skutečně zásadovým jedincem, takže je sice nadále považován za studený čumák, ale už není na rozdíl od svého přímého nadřízeného totálním kktem. Velice se mi taky líbilo, jak se operativci v terénu nerozdělují podle schopností ale podle míry úchylnosti, kterou působí na své okolí. Pátou pěticípou jsem přihodil za pohled na spolupráci jednotlivých útvarů. / Poučení: Zapáleného kriminalistu stavidla nezastaví. ()

mh.mail

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

70% - Opět velmi povedený díl. Nemůžu si pomoci, ale vykreslení reality práce vyšetřovatelů a operativců (do uvedení tohoto seriálu jsem vůbec netušil, že to takhle funguje) se mi moc líbí. Trik, jak zjistit, ve kterém bytě bydlí pachatel, byl ve své jednoduchosti naprosto geniální. Na první sérii se mi hodně líbilo, že šéf byl sice blb, ale ne až tak velkej a neschopnej, tady se už bohužel posouvá stále více k velkému a neschopnému blbovi. Zato vývoj postavy Dušana Vrány se mi líbí díl od dílu víc. Jen houšť a větší kapky! ()

Gareth_Jones 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Maruško! Tys ale vyrostla!".... takýmto skvelým spôsobom odviezť dieťa a následne aj šokovanú matku z pieskoviska rovno spod nosa nebezpečného vraha, tak to vie napadnúť iba skvelého dlhoročného skúseného policajta mjr.Plíška. Ešte v aute vtipne skonštatuje, že v podstate vyzerá ako úchyl, tak to bude vierohodné. Všetci perfektní, Pražák nepríjemný, Anděl zažratý do svojho prípadu s Tréglem, Vrána metodický a pravdovravný aj vo chvíli, keby si to asi každý z nás rozmyslel. Kozák síce odstavený, ale stále nápomocný. Korejs krásne nepríjemný, až odporný... A Víťa? Ten si pri prehliadke bytu obvineného nájde "Spitfajra", ale nakoniec aj vražednú zbraň. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Ferrari, zaparkované na soukromém pozemku u majitele sítě heren, je Ferrari F599 GTO. (Gareth_Jones)
  • Policie používá výraz „elpaso“. Jedná se o slangový termín používaný pachately pro loupežné přepadení. (sator)
  • Na stopu 38letého ruského občana žijícího dlouhodobě v Praze přivedl policii svědek, odměna mu však nebyla vyplacena, protože zůstal v anonymitě. Hrozilo mu 10 až 15 let, případně až výjimečný trest. Rus pobýval v Česku od roku 1993, už dřív byl ve vězení za podvody, nedovolené ozbrojování a maření výkonu úředního rozhodnutí. Na svobodě nepracoval, živil se výhradně trestnou činností. (sator)

Reklama

Reklama